Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Diskuse k článku

Grilování je umění

Grilovací sezóna začíná. Chcete-li si na grilu připravit opravdovou lahůdku, musíte se řídit několika pravidly. Dobře marinovat. Nechat odležet. Použít dostatek koření a aroma. Když se grilování provádí správně, patří v podstatě k dietnějším způsobům přípravy masa. Narozdíl od pánve se na grilu nepoužívá máslo nebo olej. Ba naopak grilování odvádí přebytečný tuk z klobás (pokud je nezapomenete propíchnout) a z tučného masa.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

haňa

grilovani
ale dobre, nemam rada zadne extremy,tzn. všeho moc škodi i toho takzvane zdraveho, nemyslis! A to nemluvim o tom, jaky je uzasny pohled na lidicky, kteri to nezdrave jidlo prave pozivaji. Je lepsi nebyt ve stresu z toho, co je nezdrave a byt v pohode z dobre mnamky.
0/0
13.9.2002 13:11

Ribard

Grilovani je nezdrave
Podle meho nazoru, ktery je ovsem vedecky dokazan, je grilovani spise nezdrave nez zdrave. Grilovanim z masa kape tuk , a ten se pak vraci v podobe toxickych latek na grilovane maso. Je to velmi nebezpecna reakce a pojidani takoveho masa muze byt pro nas silne karcinogenni.
Dekuji.
0/0
6.9.2002 6:33







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.