Recepty z vepřového masa
Dělená strava vám může zlepšit nejen postavu, ale i trávení
Jídelníček rozdělený na konzumaci sacharidů a bílkovin nám nejen pomůže zbavit se kilogramů, ale...
Při dietě plánujte jídlo dopředu, inspirujte se jídelníčkem
Stravování tvoří podle odborníků 70 procent úspěchu při hubnutí, zbylých 30 procent připadá na...
S dietou podle krevních skupin nezhubnete
Pokud se rozhodnete shodit kila dietou podle krevních skupin, závratné výsledky neočekávejte....
Řízek: jedno z nejoblíbenějších jídel pětkrát jinak
Na tom nápadu není nic překvapivého – obalit maso ve směsi a osmažit ho. Ale právě řízky potvrzují,...
Stará dobrá remoska dobývá Západ a pomůže i s polévkou
Někdo už ji má doma přes třicet let, víko je potažené patinou, ale pořád slouží jako "zamlada"....
Masožrouti nevyhynou. Proč maso miluje baletka Pollertová či fotbalista Horváth?
Pořád to slyšíme kolem sebe: Nejezte maso, není zdravé. Jenže jsou tací, kteří se netají opačným...
Rozpalte gril. Propečené recepty na letní barbeque
Letní večer si snad ani nejde užít lépe – pozvat pár přátel, vytáhnout gril a nad praskajícím ohněm...
Co jíst, abychom byli zdraví?
Vitamíny a minerály patří k základním složkám lidské stravy a jsou nezbytné pro správné fungování...
VIDEO: Ke grilovanému masu zapečená rajčata s lilkem a uhlířské brambory
Co zakousnout k růžovoučkému selátku upečenému na grilu? Ital radí brambory po uhlířsku a rajčata...
Jezte a hýbejte se. Jedině tak můžete zhubnout
Obézní a zároveň podvyživený? To není nesmysl, ale realita mnohých lidí, co se snaží zhubnout....
Další várka receptů na jídla plná bylinek, která vám zpříjemní dietu
Jestli si chcete hubnutí užívat a ne "protrpět", využívejte chuťové mágy v podobě bylinek....
Je čas hubnout? Jde to i v hospodě, ale napřed se otestujte
Pokud vás okolnosti donutí jíst v typické české hospodě, jsou i tam na výběr jídla, která...
Vepřové je jen tučné a nezdravé aneb největší mýty o mase
Rezignovat při dietě úplně na vepřové maso je nesmysl, stejně jako bát se kuřat kvůli antibiotikům,...
Mezinárodní velikonoční kuchařka: italský dort či ruské bliny
Ochutnejte o jarních svátcích kromě české klasiky i zahraniční speciality. Třeba italský...
Jezte méně masa, pomůže to vašim cévám
Každý den sníme 200 gramů masa, přitom by bohatě stačila polovina. V Česku oblíbené vepřové je...
Z první dámy prezidentkou: Argentina ve střídavé péči manželů Tučňákových
Královna Cristina, lady Tučňáková, botoxová prezidentka... Někdejší první dáma Argentiny Cristina...
Dietní jídelníček: Recepty na čtvrtý lednový týden
Povánoční dietní snažení už vám mohlo ubrat i tři kila. Aby vám při hubnutí i dál chutnalo,...
Maso perfektně vyudíte i na balkoně, stačí dva květináče a starý vařič
Vyrobte si balkonovou elektrickou udírnu z terakotového květináče a rozmontovaného elektrického...
Vaříme o svátcích. Masové fondue či pečená sladká šunka
Přemýšlíte, jak zasytit rozmlsané strávníky? Zkuste to pečenou kachnou s jablky, cibulí a kaštany.
Na vietnamských jatkách v Lovosicích podřezávali vepře bez omráčení
Veterináři našli v Lovosicích nelegální jatka, která provozovala skupina Vietnamců. Podle odborníků...
Tradiční zabíjačky vytlačuje z Česka pohodlnost lidí i ceny vepřového
Tradiční zabíjačka se stává v České republice stálé méně obvyklým jevem. Jitrnice, ovar či tlačenku...
Vaříme podle socialistické kuchařky. Dejte si žemlovku či rýžový nákyp
Pokusíme se společně připravit hity totalitní kuchyně tak, aby nám konečně chutnaly. Vašemu vaření...
Bohyně české kuchyně: masové i zeleninové řízky na různé způsoby
Kouzlo řízků je určitě v křupavém trojobalu. Díky němu má tolik fanoušků a punc slavnostního jídla....
Bohyně české kuchyně: nejslavnější řízek je vídeňský
I když je smažený řízek specialitou kuchyně našich jižních sousedů,od dob rakousko-uherského...
Kedlubnové zelí s haluškami a uzeným masem
Užijte si kedluben, dokud se ještě dají sehnat. Přinášíme vám na ně skvělý recept.
Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně
Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové...
Šťavnaté pečeně, které uvaříte nejen v neděli
Pečené maso je synonymem slavnostního nedělního oběda. Jednodušší pečínky ale zvládnete i ve všední...
Vaříme nejlepší české omáčky: slepice na smetaně či španělské ptáčky
Hitem české kuchyně jsou klasické omáčky jako svíčková nebo koprovka. Teď se s námi můžete naučit i...
Buďte bohyně české kuchyně. Naučíme vás nejlepší omáčky
Klasické omáčky z českých jídelníčků nikdy nezmizí. Jsou sice kalorické a strávíte kvůli nim u...
Sladkovodní třpyt
Dovolená u moře s sebou přináší i možnost pochutnat si na čerstvých mořských rybách a dalších...
Variace na guláš: houbový, vegetariánský nebo buřtguláš
Stejně jako mnoho jiných specialit jsme si i guláš přizpůsobili svým chutím. Klidně přidáváme i...
Černohorské delikatesy
Pestrobarevné voňavé louky, překrásná horská úbočí, koupání ve sladkovodních jezerech i v moři. To...
Léto voní po grilování
K létu neodmyslitelně patří slunce, voda, lesy, dovolená a také křupavé maso z grilu. V letních...
Opékané mleté maso s chilli
Máte chuť na maso, ale nechcete stát celý večer u plotny? Dejte si rychlé opékané maso! Olizovat se...
Polévka je grunt. Naučíme vás, jak uvařit ty nejlepší
Polévka je základ české kuchyně. Tradiční první chod se ale klidně může stát i chodem hlavním....
Evropanky jsou v lásce uvolněnější, říká Turkyně provdaná za Čecha
K návštěvě Česka potřebují Turci vízum. Přesto jich potkáváme dost, a někteří se tu dokonce...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny