Recepty z vepřového masa

Dělená strava vám může zlepšit nejen postavu, ale i trávení

12. října 2010  3:04

Jídelníček rozdělený na konzumaci sacharidů a bílkovin nám nejen pomůže zbavit se kilogramů, ale...

Při dietě plánujte jídlo dopředu, inspirujte se jídelníčkem

29. září 2010  11:54

Stravování tvoří podle odborníků 70 procent úspěchu při hubnutí, zbylých 30 procent připadá na...

S dietou podle krevních skupin nezhubnete

29. září 2010  3:09

Pokud se rozhodnete shodit kila dietou podle krevních skupin, závratné výsledky neočekávejte....

Řízek: jedno z nejoblíbenějších jídel pětkrát jinak

24. září 2010  1:21

Na tom nápadu není nic překvapivého – obalit maso ve směsi a osmažit ho. Ale právě řízky potvrzují,...

Stará dobrá remoska dobývá Západ a pomůže i s polévkou

27. srpna 2010  3:04

Někdo už ji má doma přes třicet let, víko je potažené patinou, ale pořád slouží jako "zamlada"....

Masožrouti nevyhynou. Proč maso miluje baletka Pollertová či fotbalista Horváth?

6. srpna 2010  11:04

Pořád to slyšíme kolem sebe: Nejezte maso, není zdravé. Jenže jsou tací, kteří se netají opačným...

Rozpalte gril. Propečené recepty na letní barbeque

6. srpna 2010  1:10

Letní večer si snad ani nejde užít lépe – pozvat pár přátel, vytáhnout gril a nad praskajícím ohněm...

Co jíst, abychom byli zdraví?

12. července 2010

Vitamíny a minerály patří k základním složkám lidské stravy a jsou nezbytné pro správné fungování...

VIDEO: Ke grilovanému masu zapečená rajčata s lilkem a uhlířské brambory

Rajčata plněná lilkem
20. června 2010  2:46

Co zakousnout k růžovoučkému selátku upečenému na grilu? Ital radí brambory po uhlířsku a rajčata...

Jezte a hýbejte se. Jedině tak můžete zhubnout

30. dubna 2010

Obézní a zároveň podvyživený? To není nesmysl, ale realita mnohých lidí, co se snaží zhubnout....

Další várka receptů na jídla plná bylinek, která vám zpříjemní dietu

24. dubna 2010  1:07

Jestli si chcete hubnutí užívat a ne "protrpět", využívejte chuťové mágy v podobě bylinek....

Je čas hubnout? Jde to i v hospodě, ale napřed se otestujte

9. dubna 2010

Pokud vás okolnosti donutí jíst v typické české hospodě, jsou i tam na výběr jídla, která...

Vepřové je jen tučné a nezdravé aneb největší mýty o mase

Ilustrační snímek
6. dubna 2010

Rezignovat při dietě úplně na vepřové maso je nesmysl, stejně jako bát se kuřat kvůli antibiotikům,...

Mezinárodní velikonoční kuchařka: italský dort či ruské bliny

3. dubna 2010

Ochutnejte o jarních svátcích kromě české klasiky i zahraniční speciality. Třeba italský...

Jezte méně masa, pomůže to vašim cévám

3. dubna 2010

Každý den sníme 200 gramů masa, přitom by bohatě stačila polovina. V Česku oblíbené vepřové je...

Z první dámy prezidentkou: Argentina ve střídavé péči manželů Tučňákových

14. března 2010  7:01

Královna Cristina, lady Tučňáková, botoxová prezidentka... Někdejší první dáma Argentiny Cristina...

Dietní jídelníček: Recepty na čtvrtý lednový týden

25. ledna 2010,  aktualizováno  31.1

Povánoční dietní snažení už vám mohlo ubrat i tři kila. Aby vám při hubnutí i dál chutnalo,...

Maso perfektně vyudíte i na balkoně, stačí dva květináče a starý vařič

Balkonová udírna v akci
4. ledna 2010

Vyrobte si balkonovou elektrickou udírnu z terakotového květináče a rozmontovaného elektrického...

Vaříme o svátcích. Masové fondue či pečená sladká šunka

19. prosince 2009

Přemýšlíte, jak zasytit rozmlsané strávníky? Zkuste to pečenou kachnou s jablky, cibulí a kaštany.

Na vietnamských jatkách v Lovosicích podřezávali vepře bez omráčení

7. prosince 2009  17:55

Veterináři našli v Lovosicích nelegální jatka, která provozovala skupina Vietnamců. Podle odborníků...

Tradiční zabíjačky vytlačuje z Česka pohodlnost lidí i ceny vepřového

22. listopadu 2009  13:52

Tradiční zabíjačka se stává v České republice stálé méně obvyklým jevem. Jitrnice, ovar či tlačenku...

Vaříme podle socialistické kuchařky. Dejte si žemlovku či rýžový nákyp

13. listopadu 2009

Pokusíme se společně připravit hity totalitní kuchyně tak, aby nám konečně chutnaly. Vašemu vaření...

Bohyně české kuchyně: masové i zeleninové řízky na různé způsoby

17. října 2009

Kouzlo řízků je určitě v křupavém trojobalu. Díky němu má tolik fanoušků a punc slavnostního jídla....

Bohyně české kuchyně: nejslavnější řízek je vídeňský

16. října 2009

I když je smažený řízek specialitou kuchyně našich jižních sousedů,od dob rakousko-uherského...

Kedlubnové zelí s haluškami a uzeným masem

29. září 2009  9:29

Užijte si kedluben, dokud se ještě dají sehnat. Přinášíme vám na ně skvělý recept.

Pečeme vepřové i srnčí. Moravský vrabec a srnčí kýta na víně

26. září 2009

Péct se dá v podstatě každé maso, a pokud k němu přidáte zeleninu, nemůžete nic pokazit. Vepřové...

Šťavnaté pečeně, které uvaříte nejen v neděli

25. září 2009

Pečené maso je synonymem slavnostního nedělního oběda. Jednodušší pečínky ale zvládnete i ve všední...

Vaříme nejlepší české omáčky: slepice na smetaně či španělské ptáčky

8. srpna 2009

Hitem české kuchyně jsou klasické omáčky jako svíčková nebo koprovka. Teď se s námi můžete naučit i...

Buďte bohyně české kuchyně. Naučíme vás nejlepší omáčky

7. srpna 2009

Klasické omáčky z českých jídelníčků nikdy nezmizí. Jsou sice kalorické a strávíte kvůli nim u...

Sladkovodní třpyt

4. srpna 2009  15:12

Dovolená u moře s sebou přináší i možnost pochutnat si na čerstvých mořských rybách a dalších...

Variace na guláš: houbový, vegetariánský nebo buřtguláš

1. srpna 2009

Stejně jako mnoho jiných specialit jsme si i guláš přizpůsobili svým chutím. Klidně přidáváme i...

Černohorské delikatesy

23. července 2009  16:08

Pestrobarevné voňavé louky, překrásná horská úbočí, koupání ve sladkovodních jezerech i v moři. To...

Léto voní po grilování

20. července 2009  16:50

K létu neodmyslitelně patří slunce, voda, lesy, dovolená a také křupavé maso z grilu. V letních...

Opékané mleté maso s chilli

14. července 2009  10:29

Máte chuť na maso, ale nechcete stát celý večer u plotny? Dejte si rychlé opékané maso! Olizovat se...

Polévka je grunt. Naučíme vás, jak uvařit ty nejlepší

10. července 2009

Polévka je základ české kuchyně. Tradiční první chod se ale klidně může stát i chodem hlavním....

Evropanky jsou v lásce uvolněnější, říká Turkyně provdaná za Čecha

5. června 2009

K návštěvě Česka potřebují Turci vízum. Přesto jich potkáváme dost, a někteří se tu dokonce...

Poradny