Špenátová polévka

Červená řepa, špenát, karotka. Barevné jarní polévky k obědu i večeři

Rajčatová polévka s červenou řepou
23. května 2017

Jarní počasí se nám chvílemi převléká do letního hávu, ale období záplavy čerstvé domácí zeleniny...

Gastrotipy: víno, pivo, zabijačka i voňavý příslib Velikonoc

Ilustrační snímek
15. března 2013

Jaro už se blíží, i když zatím velmi opatrně. Kdo se na něj těší, může ho zatím ochutnat v tekuté,...

Uvařte si v sobotu podle Zdravé kuchařky. Zde je nákupní seznam

Masové kuličky s rajčaty a olivami
10. ledna 2013

Zajímáte-li se o vaření a navíc chcete v lednu shodit nějaké to kilo, určitě už jste zaznamenali...

Jako příloha i do polévek, salátů i palačinek: špenát desetkrát jinak

Špenátové knedlíky s krémovým pórkem.
15. dubna 2011

Listový špenát je sexy, svěží i sytý. Zapomeňte jednou provždy na zelenou břečku ze školní jídelny.

Tipy na polévky, které uvaříte za dvacet minut

Slepičí polévka se zeleninou
11. července 2009

Na předkrmy, kterými jiné kuchyně překypují, si české kuchařky nikdy příliš nepotrpěly. V naší...

Superrychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

Špenátové omelety s krůtím masem
22. června 2009

Velmi rychlá večeře! Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte...

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

vaření, kuchařka
24. října 2008

Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. V kuchyni...

Špenátová polévka

Špenátová polévka
16. června 2008

Špenátové listy jsou teď ve vrcholné kondici, proto se přimlouváme za to, abyste jim dali přednost....

Telecí roláda se špenátem a piniovými oříšky

12. května 2008

Delikátní a lehce stravitelné telecí je pro horké dny jako stvořené. V každém soustu téhle rolády...

Kompletní jídelníček, se kterým se vám podaří zhubnout

26. dubna 2008

Naučte se jíst dietně, ale pestře. Pomohou vám menší porce a lehčí jídla. Inspirujte se u našeho...

Rychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

6. února 2008

Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte všechnu vodu. Pokud...

Polévka je grunt

6. října 2007

I naši předkové to moc dobře věděli a měli je na stole denně. Vybírejte z našich receptů a určitě...