Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Špenátová polévka

Červená řepa, špenát, karotka. Barevné jarní polévky k obědu i večeři

23.5.2017  0:39
Jarní počasí se nám chvílemi převléká do letního hávu, ale období záplavy čerstvé domácí zeleniny je ještě před námi. Přesto nám zelináři mají co nabídnout. Užívat si můžeme červenou řepu,...  celý článek

Gastrotipy: víno, pivo, zabijačka i voňavý příslib Velikonoc

15.3.2013  1:00
Jaro už se blíží, i když zatím velmi opatrně. Kdo se na něj těší, může ho zatím ochutnat v tekuté, pečené, vařené, sladké i slané formě. Třeba na staročeském jarmarku v Toulcově dvoře v Praze,...  celý článek

Uvařte si v sobotu podle Zdravé kuchařky. Zde je nákupní seznam

10.1.2013  0:01
Zajímáte-li se o vaření a navíc chcete v lednu shodit nějaké to kilo, určitě už jste zaznamenali projekt Zdravá kuchařka, v rámci kterého každý den vychází s deníkem Mladá fronta DNES karta s...  celý článek

Jako příloha i do polévek, salátů i palačinek: špenát desetkrát jinak

15.4.2011  2:06
Listový špenát je sexy, svěží i sytý. Zapomeňte jednou provždy na zelenou břečku ze školní jídelny.   celý článek

Tipy na polévky, které uvaříte za dvacet minut

11.7.2009  0:37
Na předkrmy, kterými jiné kuchyně překypují, si české kuchařky nikdy příliš nepotrpěly. V naší kuchyni má mnohem větší tradici příprava polévek. Spoustu receptur odvál čas, ale dobrý základ...  celý článek

Superrychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

22.6.2009  13:00
Velmi rychlá večeře! Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte všechnu vodu. Pokud máte v mrazáku i krůtí (nebo kuřecí) maso, nemusíte ani chodit nakupovat.  celý článek

Konec náročnému vyvařování. 12 tipů na rychlá jídla

24.10.2008  0:30
I když vaření nechcete obětovat moře času, můžete v kuchyni vytvořit pravé skvosty a s rychlými a jednoduchými recepty slavit úspěch.  celý článek

Špenátová polévka

16.6.2008  8:08
Špenátové listy jsou teď ve vrcholné kondici, proto se přimlouváme za to, abyste jim dali přednost. Samozřejmě můžete polévku uvařit i z mraženého špenátu – z celých nebo sekaných listů. Italové...  celý článek

Telecí roláda se špenátem a piniovými oříšky

12.5.2008  8:00
Delikátní a lehce stravitelné telecí je pro horké dny jako stvořené. V každém soustu téhle rolády navíc překrásně voní slanina a křupou piniové oříšky...  celý článek

Kompletní jídelníček, se kterým se vám podaří zhubnout

26.4.2008  0:48
Naučte se jíst dietně, ale pestře. Pomohou vám menší porce a lehčí jídla. Inspirujte se u našeho "hubnoucího" menu...  celý článek

Rychlá večeře: špenátové omelety s krůtím masem

6.2.2008  0:00
Čerstvý špenát můžete nahradit mraženým listovým, jen z něj pečlivě vymačkejte všechnu vodu. Pokud máte v mrazáku i krůtí (nebo kuřecí) maso, nemusíte ani chodit nakupovat.  celý článek

Polévka je grunt

6.10.2007  0:14
I naši předkové to moc dobře věděli a měli je na stole denně. Vybírejte z našich receptů a určitě najdete svůj polévkový "hit".  celý článek




mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.