Recepty čtenářů
Čtenářský recept: Podzimní salát se zkaramelizovanou hruškou a ořechy
Tento salát se perfektně hodí pro zimní dny, kdy je sychravé počasí a vy máte chuť na něco dobrého...
Čtenářský recept: Bílá fazolová polévka
Polévku servírujeme do velkých, nejlépe nahřátých misek, ozdobenou vypečenými plátky slaniny a na...
Čtenářský recept: Svatomartinské loupáčky
Loupáčky peču na slavnostní tabuli dětem,většinou jim uvaříme kotel kakaa, vyndáme z lednice kostku...
Zaklechtaná slepice se špeclemi chutná jako od babičky a není pracná
Připravte si lahodný nedělní oběd podle receptu Lindy a Kateřiny z kuchařského Herbáře. Pokud se...
Upečte si koláčky s lesním ovocem a další dobroty z celozrnné mouky
Naši předkové věděli, proč jedí "vdolky z bílé mouky jenom jednou za týden". Jednak byla bílá mouka...
Čtenářský recept: Zapečené lastury
Tento recept si předáváme v rodině již několikátou generaci, stejně jako misky na zapékání. Jídlo...
Čtenářský recept: Zimní salát z tvarohových kostek
Toto je zimní nebo rychlá varianta, ingredience většinou máme doma. V létě nebo při dostatku...
Pečte s námi: mandlová kolečka, kokosky a čokoládové lanýže
Vánoce se kvapem blíží a spíže mnohých se již zaplňují cukrovím. Přinášíme další várku...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny