Vaříme polévky

Závislých na vodě přibývá. Je pitný režim podvod?

Ilustrační snímek
19. ledna 2014

Na světě je nový výraz: aquaholik. Možná se týká vás, určitě někoho z vašeho okolí. Tato závislost...

Rodinný oběd: citronové kuře s česnekem, gulášovka a hrušky s medem

Citronové kuře s česnekem
18. ledna 2014

Jíst zdravě neznamená vzdát se bohatství chutí, dokonce nemusíte oželet ani oblíbená jídla, jako je...

Dietní rady: co jíst při hubnutí a jak odhalit triky obchodníků

Ilustrační snímek
17. ledna 2014

Už jste začali s hubnutím, ale stále si nevíte rady, jaké jíst potraviny. Seznamte se s další částí...

Kromě ohňostroje přijde i dixieland a čočková polévka

Silvestrovský ohňostroj v Litomyšli.
31. prosince 2013

Ne v každém městě se mohou lidé těšit na silvestrovský ohňostroj. Zatímco v některých městech je...

Silvestrovské menu: rýžové koule, lososová terina a banánové muffiny

Smažené rýžové koule
31. prosince 2013

Silvestrovský večer je svátkem mlsalů. Klasikou jsou chlebíčky a jednohubky. V kombinaci chutí a...

Slovenský životabudič i rakouská párkovka. Vánoční recepty u sousedů

Stále větší popularitu získává na Štědrý večer candát, který je mnoha gurmenty
23. prosince 2013

Proti gustu žádný dišputát. Na Vánoce se ctí tradice a i když u nás vládne smažený kapr, případně...

Huawei si zaregistroval PhoPad. Budeme volat s podložkou pod polévku?

Ilustrační snímek.
11. prosince 2013

Pro křížence smartphonů a tabletů výrobci vymýšlejí různé názvy. Některé jsou však spíše úsměvné.

Senior tvarůžky přes ostrahu nepřenesl, stejně dopadla žena s polévkami

Ilustrační snímek
10. prosince 2013

Olomoučtí strážníci na začátku prosince řešili hned dva případy zlodějů důchodového věku. Zatímco...

Odborníci radí, jak vařit levně a zdravě. Na kuřecí kůže zapomeňte

29. listopadu 2013

Na internetu i v televizi se v poslední době objevují recepty na extra levné pokrmy, které vyjdou...

Přijďte za úlovky na Jarmark. Pro prodejce zbývá už jen 16 stolů

aktualizováno  29. listopadu 2013

Vánoční i jubilejní 10. Jarmark OnaDnes.cz je už za deset dní. Kdo se nestihl zaregistrovat k...

Chcete mít čistou pleť? Změňte jídelníček. Pomáhá řepa i ořechy

25. listopadu 2013

Zářivá, svěží a hladká pleť bez akné a černých teček - to je v lepším případě jen těžko dosažitelný...

Jak nejchutněji připravit rybu? Vyhrajte za rybí recept kuchařku

22. listopadu 2013

Dita P. se v dalším díle vydá s otcem a bratrem na ryby. Uloveného candáta pošíruje a servíruje s...

Města na zimu chystají pro bezdomovce polévku, čaj i časté kontroly

21. listopadu 2013

S blížící se zimou se města připravují na to, jak snížit strádání bezdomovců. Třeba v Ústí nad...

Čtenářský recept: Dýňové muffiny nebo koláč

21. listopadu 2013

V originálu jsou to muffiny, ale já těsto častěji peču v pekáčku a hotový koláč krájím na kostky,...

Noc venku pomůže lidem bez domova. Vstupné je čínská polévka i čepice

20. listopadu 2013

Účastníci speciálního projektu stráví chladnou čtvrteční noc v Trutnově na ulici. Chtějí tak...

Mrkev a další potraviny pro povzbuzení spermií budoucího otce

13. listopadu 2013

Nejen nastávající matka, ale i nastávající otec by měl dbát na jídelníček. Mezi nejvhodnější...

Moderátorka Aneta Savarová: Jsem příznivcem alternativní medicíny

11. listopadu 2013

Díky tomu, že moderátoři Událostí nesedí skryti za stolem, znají televizní diváci v celé republice...

Pomazánka povýší chleba na delikatesu. Vyhrajte za ni kuchařku

1. listopadu 2013

V devátém díle seriálu České televize se Dita vydá s malým synovcem Ondřejem na chalupu. Pohostí ho...

Užijte si o víkendu zabijačku či posvícení. A ve čtvrtek strašidla

25. října 2013

Prodloužený sváteční víkend je přímo nabitý akcemi pro milovníky jídla - chystá se zabijačka,...

Co jsme pro vás pekly na Jarmark: slané muffiny, šátečky i koláče

23. října 2013

Také podeváté jsme pro vás napekly na sobotní Jarmark OnaDnes.cz. Naše dobroty jste mohli ochutnat...

Dýňová polévka, kterou jste si na Jarmarku OnaDnes.cz pochvalovali

22. října 2013

Vedle skvělých nákupů oblečení, bot, šperků a doplňků byla na Jarmarku k ochutnání také lahodná...

Číně není příroda lhostejná, slaví úspěchy v ochraně žraloků

20. října 2013

Čína nikdy nebyla vzorem země, která by vynikala ochranou životního prostředí. V posledních letech...

Běžcův podzim: čas vývarů, polévek i masáží

10. října 2013

Pitný režim je důležitý obecně a v podzimním období je jeho dodržování ještě významnější než v...

Čtenářský recept: Houbová mlíkačka

3. října 2013

Polévku můžeme podávat s kopečkem zakysané smetany, která jí dodá ještě jemnější chuť.

Pošlete recept na piknik a vyhrajte kuchařku Deník Dity P.

20. září 2013

Ve třetím díle kuchařské show Deník Dity P. probíhají přípravy na piknik. Jaké jídlo si nejlépe...

Čtenářský recept: Kuřecí pálivá kyselá polévka z Thajska

19. září 2013

Když jsme byli na dovolené v Thajsku, tak jsme si po prohýřené noci vždy dali k obědu tento...

Placentofágie: je libo placentu v polévce nebo v kapslích?

10. září 2013

Většina savců po porodu zkonzumuje svou placentu, pro nás je to ale dost nechutná představa. Přitom...

Milujete omáčky? Vinná, papriková i béarnaise vám zachutnají

31. srpna 2013

Dobře uvařená omáčka má stejnou kouzelnou moc jako poctivá polévka. Vydobyde vám pověst skvělé...

Dieta podle modelek na vlastní kůži. Hladovka, nebo gurmánský zážitek?

30. srpna 2013

Diety modelek - pro mnohé šílené metody, jak udržet hubeňoučké dívenky ještě hubenější, a to za...

Tlusté léto. Proč právě teď přibíráme stejně jako o Vánocích?

9. srpna 2013

Tenhle článek se vám nebude líbit, to hlásím rovnou. Začneme tím, že léto a zejména dovolená je po...

Dovolená s prevítem: Co dělat, aby se z výletu nestalo peklo?

8. srpna 2013

Dítě v letadle modrá vzteky a nadechuje se k dalšímu záchvatu pláče, ostatní cestující se pohoršeně...

Připravte si brambory ve španělském, anglickém nebo francouzském stylu

3. srpna 2013

Připravovat jídla z brambor se naučíte hned po vaření čaje. Mají tu výhodu, že jsou jednoduchá a...

Kuřecí maso na tři způsoby: s kořenovou zeleninou, citronem a dipem

29. června 2013

Rychleji než kuřecí maso už připravíte jen ryby. Ale nejen proto je oblíbené. Také pro nejrůznější...

Jak na příkrmy? Chce to trpělivost, bryndák a mixér

27. června 2013

Začínáte-li s příkrmy, čeká vás půl roku velkého experimentování, občasného sebezapření,...

Velká letní kuchařka: 100 nejoblíbenějších receptů našich kuchyní

23. června 2013

Celé léto budou od pondělí vycházet v magazínu Ona Dnes vystřihovací karty s recepty, které můžete...