Podzimní kuchařka

Jak na zvěřinu? Šéfkuchaři vám poradí, co s jelenem nebo kancem

1. listopadu 2012

Zvěřina je jedním z nejlákavějších symbolů podzimu. Je navíc nejen chutným zpestřením našeho...

Dýně, zvěřina, zabijačka i různé druhy piva. Tak chutná pravý podzim

26. října 2012

Když je venku sychravo, nezbývá než si zvednout náladu něčím dobrým. A právě teď je ta správná doba...

Švestky třikrát jinak: marinované, jako omáčka k masu i v perníku

6. října 2012  8:02

Jednou z nejbáječnějších chutí podzimu jsou švestky, slívy neboli kadlátka. Nejlepší jsou...

Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře

23. listopadu 2011  3:17

Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které...

Špagetová, máslová, muškátová, Hokkaidó. Vyberte si tu svou dýni

19. listopadu 2011  1:48

Dýně se nehodí jen pro okrasu nebo halloweenskou výzdobu. Nejen na podzim se s ní můžeme vyřádit v...

Martinská husa, víno či biotrh. Kam za dobrým jídlem nejen o víkendu?

12. listopadu 2011  3:47

Ještě než z našich kuchyní zavoní Vánoce vanilkou, skořicí a hřebíčkem, pojďme se vydat za mladým...

To bude divočina! Recepty na jídla ze zvěřiny

11. listopadu 2011

Zvěřina je chuťově neobyčejné maso, o tom žádná. Ovšem ještě nedávno, pokud jste doma neměli...

Uvařte si podle podzimní kuchařky sestavené z vašich receptů

31. října 2011  2:35

Podzim je časem mlh, plískanic a dešťových přeháněk, takže není divu, že nás to táhne spíš do...

Kotlíkový mejdan: jídla, která připravíte v přírodě na ohni

28. října 2011  3:16

Letní grilování je za námi, ale není nutné vzdát se vaření venku. Inspiraci na jídla z kotlíku jsme...

Byli jste na farmářském trhu? Poradíme vám, co uvařit z nákupu

22. října 2011  11:43

Hlavní sezona farmářských trhů pomalu končí, a tak si užijte čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky a...

Dýňová polévka, pečínka se zelím a štrúdl aneb správná podzimní bašta

21. října 2011  1:14

Podzim nabízí hodně radostí a jídlo je asi největší z nich. Pojďte si s námi pochutnat na pečeních,...

Zavařovat jde i bez cukru. Zkuste hrušková povidla se solí

15. října 2011  3:22

Odrazují vás od domácího zavařování ta kvanta cukru, která přijdou do každé sklenice? Použijte...

Švestkové recepty: koláč, pečeně i ryba s podzimním ovocem

23. září 2011  11:12

Nestačíte sbírat opadané švestky, spíž máte zaplněnou zavařenými povidly, z palírny jste si...

Čtenářský recept: Pivní štrúdl

22. září 2011  16:17

Poradny