Podzimní kuchařka
Jak na zvěřinu? Šéfkuchaři vám poradí, co s jelenem nebo kancem
Zvěřina je jedním z nejlákavějších symbolů podzimu. Je navíc nejen chutným zpestřením našeho...
Dýně, zvěřina, zabijačka i různé druhy piva. Tak chutná pravý podzim
Když je venku sychravo, nezbývá než si zvednout náladu něčím dobrým. A právě teď je ta správná doba...
Švestky třikrát jinak: marinované, jako omáčka k masu i v perníku
Jednou z nejbáječnějších chutí podzimu jsou švestky, slívy neboli kadlátka. Nejlepší jsou...
Daňčí, mufloní, srnčí... Zkuste zvěřinu podle šéfkuchaře
Máte v příbuzenstvu nimroda, ale nevíte, jak naložit s daňčím, srnčím nebo mufloním masem, které...
Špagetová, máslová, muškátová, Hokkaidó. Vyberte si tu svou dýni
Dýně se nehodí jen pro okrasu nebo halloweenskou výzdobu. Nejen na podzim se s ní můžeme vyřádit v...
Martinská husa, víno či biotrh. Kam za dobrým jídlem nejen o víkendu?
Ještě než z našich kuchyní zavoní Vánoce vanilkou, skořicí a hřebíčkem, pojďme se vydat za mladým...
To bude divočina! Recepty na jídla ze zvěřiny
Zvěřina je chuťově neobyčejné maso, o tom žádná. Ovšem ještě nedávno, pokud jste doma neměli...
Uvařte si podle podzimní kuchařky sestavené z vašich receptů
Podzim je časem mlh, plískanic a dešťových přeháněk, takže není divu, že nás to táhne spíš do...
Kotlíkový mejdan: jídla, která připravíte v přírodě na ohni
Letní grilování je za námi, ale není nutné vzdát se vaření venku. Inspiraci na jídla z kotlíku jsme...
Byli jste na farmářském trhu? Poradíme vám, co uvařit z nákupu
Hlavní sezona farmářských trhů pomalu končí, a tak si užijte čerstvé ovoce, zeleninu, bylinky a...
Dýňová polévka, pečínka se zelím a štrúdl aneb správná podzimní bašta
Podzim nabízí hodně radostí a jídlo je asi největší z nich. Pojďte si s námi pochutnat na pečeních,...
Zavařovat jde i bez cukru. Zkuste hrušková povidla se solí
Odrazují vás od domácího zavařování ta kvanta cukru, která přijdou do každé sklenice? Použijte...
Švestkové recepty: koláč, pečeně i ryba s podzimním ovocem
Nestačíte sbírat opadané švestky, spíž máte zaplněnou zavařenými povidly, z palírny jste si...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny