Recepty na pokrmy s masem
Morbidně obézní chlapec z Indonésie váží v deseti letech 192 kilogramů
Arya Permana váží v deseti letech neuvěřitelných 192 kilogramů. Obléká se pouze do sarongu, protože...
Poradna: Snacha se zbláznila do „zdravé“ stravy. Mám obavu o vnoučata
Moje snacha se zbláznila do zdravého životního stylu a nutí ho i mému synovi a hlavně vnoučatům....
Správnými cviky povzbudíte líné žlázy, říká autorka hormonální jógy
Mnoha ženám i mužům změnila hormonální terapie Brazilky Dinah Rodriguezové život. Jiným pomohla k...
Příliš horké nápoje mohou způsobovat rakovinu jícnu, tvrdí experti
Na seznam „možných karcinogenů“ se - ne tak dlouho po červeném mase - dostávají také horké nápoje....
Tři jednoduché omáčky, které povýší domácí grilovačku na zážitek
S pěkným počasím se spousta z nás pouští do oblíbené úpravy masa i zeleniny nad žhavými uhlíky....
Ženy mají o sebe pečovat i po dětech, říká pětinásobná matka
Jen málokdo by při pohledu na postavu Simone Gately (34) řekl, že je už pětinásobnou matkou....
Recepty, kterými potěšíte i své ratolesti. Krokety, losos a domácí zmrzlina
Děti by na svůj svátek asi ze všeho nejraději jedly jenom čokoládu, dorty a zmrzlinu, ale to by jim...
Helena Houdová: Nedokázala bych sníst maso tvora, který nechtěl umřít
Od vegetariánství a blokád Temelína se Helena Houdová posunula o pořádný kus dál. Pro někoho možná...
Speciality jeruzalémských kuchařů: plněné vinné listy, květák i tuňák
Tento víkend probíhají v pražské Stromovce Dny Jeruzaléma, multižánrový festival, kde si můžete...
Naučte děti jíst kvalitní jídlo. S recepty Jamieho Olivera je to snadné
Zlepšete stravování svých dětí a tím i jejich zdraví, vyzývá Jamie Oliver rodiče a školy po celém...
Jako dítě jsem byla v kuchyni pořád, říká blogerka Markéta Pavleje
Když si prohlédnete její blog o vaření, začnou se vám sbíhat sliny, budete obdivovat krásné fotky a...
Bobří ocas, vemínka, žáby i veverky aneb gastronomie za Karla IV.
Období 14. století bylo z gastronomického hlediska docela zajímavé. A i zde zanechal Karel IV. svou...
Kuchařka Kamu: Jakmile má pes jméno, tak se nejí
Kuchařka a nadšená cestovatelka Kamila Rundusová přezdívaná Kamu si jednou chce otevřít vlastní...
Přivolejte léto dobrotami jako od moře: pálivé kari, sirnica a flan
Už se nemůžete dočkat dovolené? Čekání si můžete zpříjemnit jídlem ve stylu oblíbených...
Hostina ledu a ohně u vás doma: pečínka, kachna i medové koláčky
Hra o trůny je fenomén, který zasahuje už i do kulinářského světa. Dvě americké blogerky se...
Macphersonová: Fit jsem díky tomu, že ve svém těle udržuji zásaditost
Supermodelka Elle Macphersonová (52) tvrdí, že je zdravá a vypadá dobře díky tomu, že udržuje ve...
Krůtí maso je ideální při dietě. Zkuste karbanátky nebo plátky s kuskusem
Krůtí maso obsahuje málo tuku a hodí se proto skvěle k redukci váhy. Přinášíme vám chutné a přitom...
Nižší hladina cholesterolu vadí víc než ta vyšší, tvrdí Petr Fořt
Renomovaný výživový poradce Petr Fořt, autor více než dvaceti knih na téma zdravého životního stylu...
Potraviny vhodné pro kojící ženy: avokádo, oříšky, ryby i hovězí
České a slovenské matky se délkou kojení svých dětí řadí k evropské špičce. Podle odborníků by ale...
Pět tipů, jak si snížit hladinu cholesterolu
O svůj cholesterol se člověk obvykle nezajímá do chvíle, kdy ho lékař při prohlídce upozorní, že...
Jarní kachna se dá naporcovat pár tahy nožem. Naučte se to od profíka
Šéfkuchař Jan Kracík z restaurace Pot au Feu nám předvedl, jak naporcovat mladou kačenu a uvařit si...
Na Velikonoce nesmí chybět bylinky a jehněčí. Skvělá je i slovenská baba
V dnešní době se uchovalo už jen pár tradic a málokdo dodržuje velikonoční období tak, jak tomu...
Retro vaření: šunková rolka, kuře s broskví a míša řezy vás vezmou do 70.let
Zasteskne se vám někdy po starých dobrých časech? Pojďte se s námi vydat na kulinární cestu do...
Příběh Jindřicha: Nouzí netrpíme, přesto je žena posedlá šetřením
Jmenuji se Jindřich, je mi 69 let a jsem už v důchodu. Manželka je o pár let mladší, do důchodu...
Sladké brambory si zamilujete zapečené s masem, v salátu i v polévce
Sladké brambory neboli batáty sice nemají se svými „slanými“ jmenovci botanicky nic společného,...
Denně sním až osm kilo ovoce a zeleniny, říká vyznavačka raw stravy
Už dvanáct let je Tereza Havrlandová vitariánkou neboli vyznavačkou raw stravy. Patří k docela...
Valentýnské sexy menu: chilli preclíky, cupcaky i omamné koktejly
Svátek svatého Valentýna může být skvělou záminkou pro dlouhou večeři o několika chodech doplněnou...
Redaktorka vyzkoušela superpotraviny na vlastní kůži. Zázrak se nekonal
Tři, dva, jedna, teď. Zavírám oči, polykám. Vypadá to jako voda ze zatuchlého rybníku plného...
Zlepšete své zažívání. Pomůže běh, bylinky i změna jídelníčku
Trávicí potíže se projeví bolestí břicha nebo také pálením žáhy. Tělo tak dává najevo, že už je...
Rozvod kvůli milenci? Sedm nejčastějších dotazů z partnerské poradny
Na internetu nakupujeme, hledáme informace, dopravní spojení, recepty, návody na všechno možné...
Zázvorový sirup, kandovaný zázvor a další chutné recepty na nachlazení
Zázvor zahřeje a navíc přináší i úlevu při nachlazení. Pusťte si ho do kuchyně a v kombinaci s...
Jsme vaše matky i sestry, nejen sexuální objekty, říkají ženy v kampani
Ženská emancipace se nám občas zdá završená. Ženy vídáme jako úspěšné prezidentky, ministryně,...
Trendy v jídle v roce 2016: skandinávská kuchyně, raw i kvašené výrobky
Jaké typy restaurací a jídel budou letos populární? Jakým směrem se ubírají nápady na nové podniky,...
Kulturistka je závislá na cvičení. Vzpírá pravidelně i v těhotenství
Američanka Stacie Venagro (31) se věnuje mnoho let kulturistice. Teď je ve třicátém týdnu...
Padesát let hubnutí: od rad „nežer“ po předražené programy na míru
Zhubnout umí téměř každý, tvrdí zakladatelka společnosti Stop obezitě, kterou kila navíc provázejí...
Infarkt, cévní mozková příhoda. Jak tělo chránit před kornatěním tepen
Je to nemoc, která nebolí a zpočátku se ani jinak neprojevuje. Přesto je ve vyspělých zemích...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny