Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Brokolicová polévka

Dobrý a zdravý oběd? České školní jídelny se lepší, záleží i na rodičích

Tým kuchařů z F-catering z Vrchlabí chystá své vítězné obědové menu pro soutěž...
20. září 2016

Pro zdravý vývoj dětí je zdravá a pestrá strava nezbytná. Většina z nás si ze školních jídelen ale...

Květák smažený po italsku

Květák smažený po italsku
9. srpna 2015

Hrubozrnnější krupička se postará o kypřejší obalení – a květák bude po osmažení labužnicky...

Lenka byla bez přítele a závislá na čokoládě, přesto shodila 12 kilo

Zdravý stůl má vyvážené složení potravin a tak by Lenka neměla mít chuť na
25. května 2012

Je závislá na čokoládě, váží 86 kilo, její postava připomíná velkou hrušku a marně shání...

Zelná, tomatová, brokolicová nebo kuřecí. Polévky zahřejí i nasytí

Kuřecí polévka s hráškem a těstovinami
3. března 2012

Zahřejí, pomáhají při nastydnutí i kocovině a hlavně skvěle chutnají. Ne nadarmo se říká, že...

Bezmasá varianta na boršč: je z červené řepy

Boršč z červené řepy
17. prosince 2008

Receptů na boršč existuje bezpočet – tenhle je bezmasý, nenáročný na suroviny a jednoduchý!

Květák smažený po italsku

Květák smažený po italsku
11. února 2008

Hrubozrnnější krupička se postará o kypřejší obalení – a celé dílko bude po osmažení labužnicky...