Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Frankfurtská polévka

První guláš jsem dělala tři dny, přiznává autorka kuchařky

4.7.2011  4:57
I studentka matematiky, která se za mámou do kuchyně chodí jen najíst, se nakonec může vařením živit. Důkazem je Jana Florentýna Zatloukalová, autorka Kuchařky pro dceru a majitelka restaurace,...  celý článek

Kterým potravinám můžete při dietě věřit a kterým ne

2.5.2008  0:31
Přehršle pouček a zákazů už dokázaly odradit nejednu hubnoucí osobu. Přitom nad většinou z nich můžete s klidem mávnout rukou. Čtěte, jaká varování brát vážně a co jsou naopak jen mýty.  celý článek

Redukční pokrmy stravu neochuzují. Naopak.

19.8.2003  14:27
Rozhodli jste se přejít na redukční dietu a bojíte se, že neumíte vařit pokrmy s nízkým obsahem kalorií? Je to opravdu jednoduché. Podívejte se na kalorickou hodnotu jednotlivých potravin....  celý článek


mobilní verze
© 1999–2016 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je součástí koncernu AGROFERT ovládaného Ing. Andrejem Babišem.