Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


Česká kuchyně - recepty nejen pro kuchařky

Česká kuchyně nabízí klasické recepty pro všechny kuchařky, které mají rády klasická česká jídla. Česká kuchyně je tradiční a nelze ji ničím nahradit. Staňte se pravou šéfkuchařkou.

Pošlete rodinný recept na bramborový salát a vyhrajte nákup zdarma

1.11.2011  2:53
Vánoce se blíží a s nimi i štědrovečerní hostina, jejímž zlatým hřebem je ve většině českých domácností bramborový salát. Zapojte se do naší nové kulinární soutěže a vyhrajte poukázky do...  celý článek

Jak v kuchyni využít oleje: ořechový na polévku, bazalkový na salát

29.10.2011  3:04
Možná jste si je přivezli z dovolené, dostali darem nebo koupili jen tak ze zvědavosti. A teď vám doma oleje jako bazalkový, oreganový, ořechový nebo z hroznových peciček zabírají místo, ale vy...  celý článek

Dýňová polévka, pečínka se zelím a štrúdl aneb správná podzimní bašta

21.10.2011  1:14
Podzim nabízí hodně radostí a jídlo je asi největší z nich. Pojďte si s námi pochutnat na pečeních, dýňové polévce, jablečném štrúdlu a silném punči. Vše pod vedením zkušeného šéfkuchaře z...  celý článek

České kuchyně se při dietě vzdávat nemusíte. Tipy, kde uspořit kalorie

14.10.2011  4:57
Knedlíky, kalorické omáčky, tatarka, smažený řízek, kynuté buchty - s některými oblíbenými českými jídly při redukční dietě nepochodíte. Pokud toužíte po tělu jako proutek, určitě vás zajímá,...  celý článek

Bábovka, perník a další dobroty, které jsme pro vás pekly na Jarmark

14.10.2011  3:30
K Jarmarku OnaDnes.cz už od jeho vzniku patří nejen setkávání našich čtenářek a redaktorek a dobročinná sbírka, ale také sladké pokušení. Chceme, abyste si dámskou jízdu mezi svetříky,...  celý článek

Gurmetův podzimní průvodce: nejlepší restaurace, trhy, víno a knihy

9.10.2011  10:06
Jestli si máte na podzim vybrat jen jednu restauraci, kam zajít na dobré jídlo, navštivte podnik Na Pekárně. Ten je hitem letošního podzimu. A co si nalít do skleničky, jakou kuchařku si přečíst...  celý článek

Kachna, hovězí nebo vepřové. Každá pečínka je neodolatelná

8.10.2011  3:01
Šťavnaté pečínky chtějí svůj čas, ale jsou nenáročné na přípravu a coby nedělní oběd udělají radost celé rodině a případné návštěvě. Uvidíte, že se ještě poperou o to, kdo bude moci vytřít...  celý článek

Zdeněk Pohlreich: Všichni jedí jak za krále Klacka

30.9.2011  16:53
Lze vařit zdravě, chutně a zároveň dietně? "Určitě," potvrzuje Zdeněk Pohlreich, kuchař oblíbený nejen z televizních obrazovek. Doporučuje kvalitní suroviny a spíš než změnou receptu je lepší se...  celý článek

Třikrát brambory: vytvořte z obvyklé přílohy žádané hlavní jídlo

30.9.2011  2:24
Jestli má nějaká surovina v české kuchyni pevné postavení, tak je to brambora. Milujeme ji jako přílohu, vykouzlit z ní dokážeme i vynikající hlavní jídla. A protože podzim a brambory k sobě...  celý článek

Co jsme pekly na Jarmark? Recepty z pražské i brněnské redakce

23.9.2011  0:20
Domácí bábovky, buchty, koláče, řezy a další pečené dobroty se staly už tradiční součástí Jarmarku OnaDnes.cz. Pokud se vám nepodařilo minulou sobotu být v Brně s námi, nemusíte se bát, že o...  celý článek

Cukety a dýně v kuchyni. Od polévky až po lahodný perník

14.9.2011  1:57
Urodily se vám na zahrádce nebo jste si je donesla z farmářského trhu a nevíte, co s nimi? Dýně a cukety jsou nedoceněnými posly podzimu. Vybrali jsme pro vás čtyři vyzkoušené recepty, které...  celý článek

Švestkové hody aneb jak naložit s úrodou ze zahrádky

4.9.2011  3:43
Tohle úžasné ovoce sice symbolizuje konec léta, ale jeho skvělá chuť nám loučení s tímto ročním obdobím zpříjemní. Švestky chutnají nejlépe syrové, přímo utržené ze stromu. Ale v kuchyni s nimi...  celý článek

Nakládaný hermelín, smažák, tatarák. Uvařte si české lidovky

3.9.2011  14:53
Tyhle jídla objevíte v jídelních lístcích snad každé české hospody. Smažený sýr navíc bývá jednou z mála vegetariánských alternativ. A i když se v daném pohostinství nevaří, sklenice s utopenci...  celý článek

Levné, ale dobré. Recepty na jídla za pár korun

2.9.2011  0:40
Za pár korun hodně muziky - české jídelní lidovky uvaříte levně, a přitom si pochutnáte. Občas tedy musíte přivřít oči nad kalorickými hodnotami, ale proč výjimečně nezhřešit.  celý článek




mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.