Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu


V soutěži o letní čtenářský recept jsme rozdali ceny za 50 tisíc

  8:19aktualizováno  1. září 11:13
Celý srpen jste posílali své recepty i fotografie jídel na téma Moje letní dobrota a každý týden jste hlasováním rozhodovali o vítězích jednotlivých kol. Do redakce přišlo více než osm desítek receptů. V soutěži jsme vítězům rozdělili ceny za 50 tisíc korun.

Vítězný recept ze třetího kola soutěže Moje letní dobrota. | foto: Michal Šafaříkpro iDNES.cz

1. kolo
Startovalo 28.7. a skončilo 3.8. půlnocí z neděle na pondělí. Hlasovalo se v týdnu od 4.8. do 10.8. včetně.

Vyhrávají: Meruňkové taštičky Heleny Zobkové, Grilovaná cuketa s kuřecím masem Zuzany Odvárkové a Borůvkové muffiny Anety Žižkové. Vítězkám gratulujeme a kontaktujeme je mailem.

V 1. kole soutěže jste hlasovali zde.

2. kolo

Recepty jste nahrávali od 4.8. do půlnoci z 10. na 11.8. Hlasovalo se od 11.8. do 17. 8. včetně.

Vyhrávají: Tiramisové řezy Alžběty Šmídové, Závin s anglickou slaninou Anny Pytlíkové a Letní bomba Daniely Lukaszové. Vítězkám gratulujeme a kontaktujeme je mailem.

Ve 2. kole soutěže jste hlasovali zde.

3. kolo
Posílání soutěžních receptů startovalo 11. 8. a skončilo půlnocí 17.8. z pondělí na úterý. Hlasovali jste od 18. do 24. 8. včetně.

Vyhrávají: Bazalková zmrzlina Anny Kryglové, Žirafí roláda Veroniky Šmídové a Grilované žampiony Ivy Hlouškové. Vítězkám gratulujeme a kontaktujeme je mailem.

Ve 3. kole soutěže jste hlasovali zde.

4. kolo
Soutěžní recepty jste posílali od 18.8. do půlnoci z pondělí na úterý 25.8. O vítězích jste hlasovali od 25.8. do pondělí 31.8.

Ve 4. kole soutěže jste hlasovali zde.

Vyhrávají: Slávky na bílém víně a rozmarýnu od Michala Šafaříka, Plněné vinné listy Daniely Vojáčkové a Melounové mini cupcakes Ivany Chlumákové. Vítězům gratulujeme a kontaktujeme je mailem.

Pravidla soutěže
Po přihlášení (slouží k identifikaci soutěžících a ke komunikaci s nimi v případě výhry) vložte recept, který musí být váš vyzkoušený a přidané fotografie vlastní, o velikosti minimálně 640 pixelů na šířku a hotové jídlo musí být zřetelné. Na použitých ingrediencích nezáleží, rozhodovat bude komplexnost návodu, estetický dojem a lákavost vyfotografovaného jídla a také technická kvalita snímku. Každý soutěžící smí vložit maximálně jednu fotografii s receptem v každém kole.

Pro rychlejší propojení v případě výhry můžete do pole POZNÁMKA uvést ještě vaše telefonní číslo.

Redakce si vyhrazuje právo nezveřejnit recepty a fotky, které jsou nekvalitní, mají nevhodný obsah nebo nesplňují zadání soutěže.

O jaké ceny se soutěží

Tři vítěze z každého kola, které vyberou čtenáři v hlasování, odměníme společně s partnerem soutěže firmou KitchenAid, těmito cenami v celkové hodnotě 50 000 korun.

Robot - food processor 3l v ceně 8 390 Kč. Kromě hnětení těsta a šlehání pokrmů...

2x Food processor 4l
Kuchyňský robot, který krájí, seká, strouhá, vyrábí pyré a míchá, v ceně 15 390 Kč. Více info zde.

Grilovací panini pánev v ceně 4 890 Kč. Panini litinová pánev s poklicí....

2x Grill panini pánev
Čtvercová grilovací pánev v ceně 4 890 Kč s podélným vroubkováním, a poklice s vroubkováním sloužící jako lis na panini. Na pánvi připravíte nejen panini, ale například také grilovanou zeleninu či steaky. Více info zde.

Sadu pěti pečících plechů v hodnotě 2 990 Kč věnovala, stejně jako ostatní ceny...

1x Sada pečících plechů
Pět kusů pečících plechů v hodnotě 2 990 Kč. Více info zde.

Dortová forma pečící v hodnotě 890 Kč.

2x Forma pečící na dorty kulatá
Dortová forma v ceně 890 Kč na pečení s nepřilnavým povrchem. Všechny pečící formy jsou odolné vůči poškrábání, a jsou omyvatelné v myčce. Pečící formy můžete použít v troubě až do požadované teploty 260°C. Více info zde.

Otvírák na lahve

2x Otvírák na láhve
je vyroben z vysoce kvalitní nerez oceli v ceně 590 Kč. Více info zde.

Otvírák

2x Otvírák na konzervy
Hladce a snadno otevírá všechny plechovky. Nezanechává žádné ostré okraje na zadní části víčka nebo na okraji plechovky a nepřijde do styku s obsahem. Ergonomicky tvarovaný šroub pro jemné a snadné ovládání v ceně 890 Kč. Více info zde

Nůžky

1x Nůžky
Čepele nůžek jsou vyrobeny z nerezové oceli a rukojeti z pohodlného pogumovaného plastu. Součástí balení je též ochranný kryt na čepele nůžek. Cena 690 Kč. Více info zde.

Autor:






Nejčtenější

ilustrační snímek
Poradna: Vadí mi, že mé dospělé děti postihla tetovací mánie

Možná vám bude připadat můj dotaz malicherný, ale nemůžu si pomoct. Jsem strašně nešťastná z toho, že se moje děti tetují. Jsou ale dospělé, a nemůžu jim to...  celý článek

ilustrační snímek
Nalokalo se dítě při koupání vody? Dejte pozor na sekundární tonutí

Sekundární tonutí je celkem vzácný úkaz, o kterém je ale rozhodně dobře vědět. Pokud se totiž při koupání a plavání dostanou vaše děti do potíží a nalokají se...  celý článek

V trendy slunečních brýlích budete nepřehlédnutelná. Musí ale pasovat na vaši...
Jak vybrat sluneční brýle, které vám sednou? Rozhoduje tvar obličeje

Nepostradatelný doplněk, který nejen chrání před vtíravými slunečními paprsky, ale hlavně z vás dokáže udělat šmrncovní femme fatale. Tedy pouze v případě, že...  celý článek

Helen Mirrenová (Paříž, 29. listopadu 2016)
Mindráky jsou červ zažraný v mozku, míní Helen Mirrenová

Před sedmdesátkou se stala tváří kosmetické firmy, na kontě má spoustu divadelních i filmových rolí a také Oscara za film Královna. Helen Mirrenová (71) přesto...  celý článek

Portugalský Mazagran
Osvěžující míchané nápoje pro horké dny i na zahradní party

Tropické teploty bohužel nezažíváme jen u bazénu nebo na dovolené, ale také v každodenním životě, kdy prostě musíme fungovat. Přes den je nejlepší džbán ledové...  celý článek

Další z rubriky

Trifle s jahodami a pistáciemi
Jahodové mámení. Hurá, konečně je tady nejsladší sezóna v roce

Nedá se nic dělat, jahody prostě musí milovat každý. Ať už jen tak posypané cukrem a s kopečkem nadýchané šlehačky, nebo v podobě zmrzliny, jako náplň do...  celý článek

Jahodový sorbet s thaiskou bazalkou (veganská zmrzlina)
Veganská zmrzlina: jahodový sorbet s thajskou bazalkou

„Pamatuju si, když jsem před mnoha lety ještě pracoval pro italské zmrzlináře, s jakým neúspěchem se tehdy v Praze zkoušely zmrzliny v Itálii běžné jako...  celý článek

Tatarák z červené řepy
Jde to i bez masa. Z čeho vyrobit tatarák, abyste si pochutnali

Hned na začátek si pojďme vyjasnit jednu věc. Pravý hovězí tataráček, namíchaný podle vlastní chuti a natřený na křupavou topinku, je zkrátka pecka. Ale to...  celý článek

Další nabídka

arome.cz

Staňte se čichovými nomády
Staňte se čichovými nomády

Francouzská značka Une Nuit Nomade v těchto dnech představuje novou řadu Une Nuit a Montauk. První dva zástupci řady jsou vůně Rose America a Memory Motel. Ale ... celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.