Kostičky housek promícháme s vejcem, mlékem, mletým masem, kořením, osolíme a propracujeme. Přidáme na Ramě osmahnutou cibulkou, 1 prolisovaný stroužek česneku, sekanou petrželku a znovu promícháme.
Vytvarujeme kuličky, obalíme ve strouhance a osmažíme. Druhou cibuli nakrájíme na proužky a společně s moukou opečeme na Ramě, vmícháme rajský protlak, podlijeme vínem a do hladka povaříme, vmícháme prolisovaný stroužek česneku, sekanou petrželku, paprikové proužky, cukr, ocet, bobkový list a na mírném ohni povaříme.
Do hotové omáčky vložíme masové míčky, prohřejeme a podáváme s knedlíkem nebo bílou vekou.
(z časopisu Dobrou chuť!)
Masové míčky v rajské omáčce
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Prodej rodinného domu 142 m2, pozemek 655 m2
Těšetice, okres Znojmo
7 975 000 Kč