Jemně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle do světle žluta, vložíme na ni maso nakrájené na kostky a prudce je opečeme. Pak ho zaprášíme paprikou, zamícháme, přidáme ostatní koření, maso osolíme, podlijeme a dusíme doměkka. Šťávu necháme vysmahnout na tuk, zaprášíme ji moukou, opražíme, až šťáva dostane pěknou barvu, podlijeme a povaříme.
!!! Abychom získali chutný, šťavnatý a nevyloužený guláš, musíme maso podlévat častěji a malým množstvím tekutiny.
Do hotového guláše přidáme 3 až 4 drobně pokrájené sterilované okurky a krátce je podusíme nebo jimi pokrm jen posypeme.
Znojemský guláš
Lvi milují luxus, Berani maso a Střelci pálivé. Jídelníček podle horoskopu
Každý miluje na talíři něco jiného. Víte, čím potěšit mlsný jazýček partnera či partnerky podle...
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Prodej byt 3+1, 71m2, Valtice
P. Bezruče, Valtice, okres Břeclav
3 990 000 Kč