náhledy
Petr Klíma je na farmářských trzích v Praze 6 "pečený - vařený“. Na snímku s farmářem Milanem Jamborem z Čáslavi.
Autor: Jiří Grégr
Těstoviny s čočkou a olivami
Autor: Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Miso polévka s rýžovými nudlemi a mořskou řasou
Autor: Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Řepné ragú s dýní Hokkaidó a rozmarýnem
Autor: Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Obálka Zeleninové kuchařky Petra Klímy
Autor: Smart Press
Petr Klíma na farmě Jamboz v Čáslavi.
Autor: Jiří Grégr
Petr Klíma, šéfkuchař Country Life a autor Zeleninové kuchařky
Autor: Jiří Grégr
Petr Klíma, šéfkuchař Country Life a autor Zeleninové kuchařky
Autor: Jiří Grégr
Šéfkuchař Petr Klíma na Biodožínkách se svou Zeleninovou kuchařkou
Autor: Pavel Ovsík
Šéfkuchař Petr Klíma na Biodožínkách
Autor: Pavel Ovsík