náhledy
Příprava houbového kuby šéfkuchaře Jana Punčocháře. Ingredience na přípravu houbového kuby
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Houbový kuba z žampionů a lišek podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře restaurace Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Příprava houbového kuby šéfkuchaře Jana Punčocháře. Čerstvé houby orestujeme na trošce másla.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Čerstvé houby restujeme, dokud nezačnou pouštět vodu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Šalotku zpěníme na másle a můžeme rovnou přidat i část bylinek.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Zalijeme bílým vínem a přidáme doměkka uvařené kroupy.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Nakonec dochutíme majoránkou, česnekem a podle chuti osolíme a opepříme.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Česnek přidáváme až nakonec, aby nezhořkl.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Na závěr můžeme pokrm ještě zjemnit přidáním trošky másla, které necháme rozpustit v hrnci.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Houbový kuba z žampionů a lišek podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře restaurace Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Houbový kuba z žampionů a lišek podle Jana Punčocháře, šéfkuchaře restaurace Grand Cru
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Jan Punčochář připravuje houbového kubu.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA