náhledy
Valentýnské menu odlehčené
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Osobuco s presovaným bramborem zapečeným parmezánem
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Portugalský košíček
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Osobuco s presovaným bramborem zapečeným parmezánem
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Ananas s drceným mátovým cukrem
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Teplý salát s grilovaným žlutoploutvým tuňákem
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Teplý salát s grilovaným žlutoploutvým tuňákem
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Avokádová věž s tygřími krevetami
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Sexy salát s fíky a parmskou šunkou
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Valentýnské menu pro větší jedlíky
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Šéfkuchař Jiří Formáček, restaurace Na Krásné vyhlídce
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz
Valentýnské menu odlehčené
Autor: Dalibor Puchta, iDNES.cz