Doporučujeme

Tvarohovo-jablečné knedlíky

Tvarohovo-jablečné knedlíky | foto: Apetit

Tvarohovo-jablečné knedlíky

  • 8
Objevte nenápadný půvab těchto nadýchaných ovocných knedlíčků!

NA 4 PORCE

Příprava: 20 minut + 12-13 minut vaření

4 jablka
250 g měkkého tvarohu
60 g másla
2 vejce
cca 200 g hrubé mouky
½ lžičky skořice
1 prášek do pečiva
špetka soli
skořice, cukr a zakysaná smetana k podávání

Oloupejte, zbavte jádřinců a nahrubo nastrouhejte 4 jablka. 250 g měkkého tvarohu utřete se 60 g másla, zapracujte 2 vejce, cca 200 g hrubé mouky, ½ lžičky skořice, 1 prášek do pečiva a špetku soli, nakonec jablka. Z těsta tvořte 4cm koule a 12-13 minut je vařte v osolené vodě. Skvělé jsou se skořicí, cukrem a zakysanou smetanou.

OCHUTNEJTE TAKÉ
Kynuté knedlíky
Kynuté knedlíky
Knedlíky z bramborového těsta
Knedlíky z bramborového těsta
Knedlíky tofu & dvojí jahody
Knedlíky tofu & dvojí jahody


  • Vybrali jsme pro Vás