Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Recepty se sýrem

Lahodně rozteklý hermelín ugrilujete i bez alobalu. Víme, jak na to

Recept na grilovaný hermelín
13. června 2015

VIDEO Grilovaný hermelín je smetanová lahůdka, která je neodmyslitelně spojená s letním grilováním. Máme...

Ke grilované krkovičce radí Pohlreich restovanou cibuli s bylinkami

A je naservírováno: opečené krajíce chleba potřené česnekem, s vrstvičkou...
7. června 2015

VIDEO Vepřová krkovička, královna grilovacích párty. Variant, v čem ji před grilováním namarinovat,...

OBRAZEM: Bizarní a nebezpečná zábava. V Gloucesteru opět honili sýr

Úřady od něj dávají ruce pryč a policie na místě důrazně doporučuje aktérům,...
30. května 2015

VIDEO Úřady od něj dávají ruce pryč a policie na místě důrazně doporučuje aktérům, aby svou účast dobře...

Synovi vařte jednou týdně maso, nařídil italský soud matce vegance

Koňské řeznictví ve francouzském městě Nice. Ilustrační foto
29. května 2015

Je pro dvanáctiletého hocha zdravější makrobiotická strava, nebo tradiční italská kuchyně? Právě...

Ze Zelného trhu zmizí nevkus 90. let. Dům potravin projde rekonstrukcí

Vizualizace opraveného Domu potravin na Zelném trhu.
5. května 2015

Bývalý Dům potravin na brněnském Zelném trhu se dočká rekonstrukce. Ve čtyřpatrové budově číslo...

Zloděj trestu unikl. Detektiv obchodu, který ho chytil, je před soudem

Ilustrační snímek
30. dubna 2015

Tomáš J., zaměstnaný jako detektiv v teplickém supermarketu, dopadl před rokem a půl zloděje, který...

Pozor na ocet, špenát i přesolené ořechy. Kazí chuť vín

Ilustrační snímek
25. dubna 2015

Jsou milovníci vína, kteří si ho dají ke každému pokrmu, ale opravdoví fajnšmekři vědí, že existují...

Bankéř zápasil dvě hodiny s největším českým hamburgerem. Marně

Největší a nejtěžší hamburger v ČR vyrobil šéfkuchař Pavel Červinka. Monstrózní...
19. dubna 2015

Největší a nejtěžší hamburger u nás v sobotu vyrobil šéfkuchař Pavel Červinka z restaurace...

Stačí pórek, máslo, cibule, ementál. Pohlreichova sýrová polévka bez cucků

19. dubna 2015

VIDEO „Když se rozhodnete vařit cokoliv se sýrem, kupte si ten nejlepší, co si můžete dovolit. Zatraceně...

Příliš mnoho éček zakrývá nekvalitní výrobek. Jak zjistit, která škodí

18. dubna 2015

Písmeno E na obalech potravin stále mezi mnoha lidmi vyvolává podezření, že jim chce výrobce...

Vařte jednoduše, i když je to těžší, radí Ital s michelinskou hvězdou

10. dubna 2015

V Praze se vyzná. Sedm let totiž pracoval v restauraci pražského hotelu Four Seasons, kde pro hosty...

V bývalých kasárnách v Hradišti vzniká tržnice se slováckými potravinami

8. dubna 2015

Tradiční potraviny, které patří ke slováckému regionu, jsou zatím v Uherském Hradišti k dostání...

Kečupy Heinz se spojí s potravinářským gigantem Kraft

25. března 2015

Americká potravinářská skupina Kraft Foods Group Inc. se spojí s výrobcem kečupů H. J. Heinz Co....

Vykopal si ve sněhu jámu, poházel kolem párky a sýr a čekal na záběr

11. března 2015

Fascinující záběry přírody neomrzí, zvláště když jsou tak unikátní, jaké opět přinesl další ročník...

Slízněte smetanu: domácí zmrzlina, creme brulée a plovoucí ostrovy

7. března 2015

Poctivou chuť smetanových dezertů ocení každý. Domácí zmrzlinu s karamelem a ořechy ani nenecháte...

Sezona farmářských produktů je tady, v Praze se naplno rozběhnou trhy

6. března 2015

Na Vítězné náměstí v pražských Dejvicích se v sobotu vrátí po zimní pauze farmářské trhy. Připojí...

Zelnému trhu budou dominovat deštníky bez reklam, už od června

20. února 2015

Nové slunečníky bez reklam sladěné do béžové barvy mají dát tradičním trhům s ovocem a zeleninou na...

Policisté pustili mladého zloděje, za hodinu se snažil vykrást školku

17. února 2015

Dvojité setkání s teprve osmnáctiletým mladíkem si o víkendu užili pardubičtí policisté. Nejdříve...

Valentýnská večeře ve dvou: rychle, levně a hlavně s láskou

11. února 2015

VIDEO Pokud by vás na svátek zamilovaných spíš než luxusní restaurace lákala společná intimní večeře jen...

Zloděj sýrů zbil člena ochranky obuškem, hrozí mu tři roky

7. ledna 2015

Policisté dopadli čtyřiadvacetiletého zloděje, který v prosinci napadl ochranku obchodního domu v...

Firma v insolvenci: zaměstnanec má nárok na víc než jen mzdu

6. ledna 2015

V případě, že na zaměstnavatele dolehne platební neschopnost, má zaměstnanec právo domáhat se...

Jak se promlsat přes hory a doly. Tipy, co ochutnat v Alpách

3. ledna 2015

Byla by věčná škoda, ne-li přímo gurmánský hřích, minout vyhlášené dobroty, které na vás čekají v...

Jednohubky express. Zvládnete je za hodinu i v minišatech

28. prosince 2014

VIDEO Na vánoční přípravu máte celý advent, ale Silvestr? To je běžný pracovní den. A nároční hosté...

Připravte si vánoční tiramisu. Jen vyměňte italské piškoty za perníčky

27. prosince 2014

Tiramisu je hned po pizze asi nejoblíbenější italská pochoutka, pěkně sladká a tučná. Díky krému,...

I u pultu se dozvíte, kdo a z čeho vyrobil sýr či salám

26. prosince 2014

VIDEO Když si kupujeme v samoobsluze párky, které zabalili v masokombinátu, dozvíme se o nich téměř vše,...

V Polsku je nejlevněji, v Rakousku nejdráž, ukázal nákup potravin

19. prosince 2014

Za drobnými nákupy se Čechům nevyplatí vyjet za hranice. Velké nákupy však stále vyjdou v některých...

Kočkám připravte na Vánoce čerstvou paštiku. Chutnat bude i v útulcích

19. prosince 2014

VIDEO Kočky nás u Denisy doma přivítaly hned ve dveřích, a jakmile zjistily, že jsme přijeli řešit něco...

Nemáte rádi kapra? Nahraďte ho řízkem, pstruhem nebo třeba žralokem

18. prosince 2014

VIDEO Skoro v každé rodině se najde někdo, pro koho není kapr zlatým hřebem, ale spíš noční můrou...

Fotbálek i nealko šampus. Stropnický rozdal vojákům v Afghánistánu dárky

aktualizováno  14. prosince 2014

Ministr obrany Martin Stropnický navštívil v sobotu a v neděli české vojáky v Afghánistánu....

UKÁZKA: Kulinářská bible radí, jak být v kuchyni za Francouzku

13. prosince 2014

VIDEO Základní příručka milovníků gastronomie vás naučí nejen vařit jako rodilá Francouzka, ale také se...

Tablet nebo kniha vedle salámů? Prodejci tápou, jak na novou povinnost

8. prosince 2014

Alergeny, adresa výrobce, trvanlivost a řada dalších údajů bude muset být již za pár dní uvedena u...

Víno, klobásky, sýry. Tak vypadal třetí listopadový víkend v Beaujolais

2. prosince 2014

Najednou je Francie úplně jiná. Zatímco jindy by nám ten číšník z restaurace na rohu jedné lyonské...