Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Recepty na sterilovanou zeleninu

Cukrářky brojí proti přejídání. Do raw cukroví lze použít i zelený čaj

Raw plněné pracny podle Bohunky Prchlíkové
21. prosince 2017

Mlsat a nepřibrat. Takové motto letos razí některé brněnské cukrářky, jež se rozhodly bojovat proti...

Společnost Hamé začne prodávat mraženou zeleninu. Koupila lídra trhu Agrimex

Hamé koupila lídra na trhu mražené zeleniny a ovoce Agrimex.
20. listopadu 2017

Kunovický výrobce trvanlivých potravin Hamé vykročil do zcela jiného segmentu. Pustil se do obchodů...

PROFIL: Hamé vyrábí už téměř sto let. Chlubí se i košer certifikátem

Portfolio Hamé.
11. prosince 2015

Hamé je přední českou potravinářskou a konzervárenskou firmou a také velkým exportérem. Společnost...

Tradiční české vánoční menu, jak ho servírovaly naše babičky

Smažený kapr s tradičním bramborovým salátem
20. prosince 2012

Klasické štědrovečerní menu už se dnes tolik nenosí. Kapra mnoho z nás nahrazuje řízkem, rybí...

Pozor na 8 problematických potravin, sůl vás může časem i zabít

Jedna lžička soli pokryje vaší denní dávku sodíku.
27. dubna 2012

Sůl je sice nad zlato, ale pokud ji člověk dlouhodobě užívá ve velkém množství, dokáže i zabít....

Čtenářský recept: Bramborový salát s nálevem

Bramborový salát s nálevem 2
15. listopadu 2011

Salát naší rodiny se liší zejména použitím slanokyselého nálevu a oleje na brambory. Jak jsem s...

Velikonoce v kuchyni s redaktorkami OnaDnes.cz

18. dubna 2011

Těšíte se na Velikonoce? Pokud budete slavit tento svátek v rodinném kruhu, možná vám přijdou vhod...

Nakládat nemusíte jen okurky, sáhněte i po mrkvi nebo česneku

14. srpna 2010

Udělejte si na zimu pořádnou zásobu nejen sladkokyselých okurek, ale i jiné zeleniny. Naložit ji...

Kyselé okurky jsou klasika: naložte je s citronem nebo fenyklem

13. srpna 2010

Není nad ten zvuk, kdy se zakousnete do okurky, z které ještě skapává sladkokyselý lák, a ozve se...

Recepty na sterilovanou zeleninu, kterou použijete v teplé i studené kuchyni

26. června 2010

Naložte si zeleninu na kyselo i pikantně. Hodí se vám jako základ jiných jídel či pochoutka třeba...

Vyzkoušejte domácí klasiku: nakládané zelí nebo mixle pixle

15. srpna 2009

Neexistuje zelenina, která by se nedala naložit. V kuchyni se nebojte experimentů a vyzkoušejte...

Učíme se nakládat okurky i jinou zeleninu

14. srpna 2009

Nakládané okurky byly u nás vždycky rodinným pokladem, o rychlokvaškách nemluvě. Do sladkokyselého...

Čínské restaurace: nejhorší jídla, která si můžete dát

21. října 2008

Zvýšené množství sodíku a obrovské množství kalorií, tak bude vypadat váš oběd v čínské restauraci....

Dietní manuál: Které potraviny vám prospějí

3. října 2008

Trápí vás nadváha nebo obezita a každý pokus zhubnout se ukázal jako neúspěšný? Přečtěte si, které...

Malá městská zabijačka

2. února 2008

Malou zabijačku si můžete připravit i v paneláku. Suroviny na naše vepřové hody totiž koupíte v...

Kdy se v těle pálí tuk

22. června 2005

Je to zdánlivě jednoduché. Chceme-li zhubnout, musíme v první řadě přijímat méně energie, než...

Zjistěte obsah kalorií a cholesterolu

19. srpna 2003

Většina lidí ví, co by měla jíst a co nikoliv. Málokdo však umí určit, nakolik je potravina...

Recept od vás: Rýžový salát se sýrem

26. července 2001

Pro čtyři osoby si připravíme: 20 dkg rýže 10 dkg sýra Eidam vcelku 10 dkg sýra Eidam...