Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Poslední šance: Zapojte se do soutěže o nejlepší vánoční recept

  0:09aktualizováno  17. listopadu 17:40
Už za několik dní končí soutěž o nejlepší rodinný recept na vánoční cukroví. Pošlete ten svůj oblíbený a vyhrajte krásné české kuchařky a další hodnotné ceny v naší vánoční soutěži, kterou připravujeme spolu s pondělním magazínem MFD Ona Dnes.
Patří mezi vaše rodinné tradice pečení vánočního cukroví? Zapojte se do naší soutěže. (Ilustrační snímek)

Patří mezi vaše rodinné tradice pečení vánočního cukroví? Zapojte se do naší soutěže. (Ilustrační snímek) | foto: Profimedia.cz

Domácí pečení vánočních sušenek je v moderní hektické době trochu staromódním přežitkem a stále více hospodyněk si je raději koupí. Přesto si stále ještě mnoho z nás nedovede představit předvánoční čas bez vůně vanilky, skořice nebo hřebíčku.

Hrozinkové kuličky

Pokud i vy patříte k těm, kteří se této krásné tradice nedovedou vzdát, a recepty na ty nejlepší vanilkové rohlíčky, včelí úly nebo išlské dortíčky si chráníte jako rodinný poklad, máme pro vás sladkou předvánoční soutěž.

Již vložené soutěžní recepty najdete ZDE.

Pravidla soutěže:

Mšecké řezy
  • Soutěž končí už za několik dní - 28. listopadu 2012. Do té doby vkládejte prostřednictvím tohoto formuláře svůj oblíbený recept na vánoční cukroví (pečené i nepečené) spolu s fotografií o velikosti od 300 kB do 2 MB (soutěžící musí být registrovaným uživatelem iDNES.cz, pokud registraci nemáte, můžete se registrovat ZDE).
  • Na fotografii by měly být zobrazeny tři kousky cukroví upečeného podle soutěžního receptu na bílém talíři, bílém ubrousku nebo jiném bílém podkladu (jako na obrázku vpravo).
  • Počet receptů na jednoho soutěžícího není omezen. Každý uživatel se může zapojit do soutěže s více příspěvky.
  • Do rámečku Poznámka prosím napište krátkou historku, co je to za cukroví, od koho máte recept, proč je u vás v rodině oblíbené apod.
  • Z došlých soutěžních příspěvků, které splní všechny náležitosti, vybere redakce deset receptů, které budou uveřejněny v jednom z prosincových vydání tištěného pondělního magazínu Ona Dnes i na webu OnaDnes.cz.
  • Autory deseti vybraných receptů navíc odměníme dárkovým balíčkem OnaDnes.cz, ve kterém bude mimo jiné výpravná kuchařka od nakladatelství Smart Press (Vánoční kuchařka pro dceru, Hovory s řezníkem, Svět na pánvi, Osm chutí Asie, Jezte česky, Škoda nevařit nebo diář Gastronaut), pekařské produkty Dr.Oetker, půlroční předplatné pondělní MF DNES s magazínem pro ženy a praktická zástěra na vaření.
  • Nejúspěšnější z vás také pozveme na přátelské předvánoční setkání s věrnými čtenářkami a spolupracovnicemi OnaDnes.cz plánované na 30. listopadu v pražské kavárně Theatr Černá Labuť, kde proběhne mimo jiné i malá soutěžní ochutnávka vánočního cukroví.
Autor:






Nejčtenější

Jane Fondová (Cannes, 17. května 2015)
Představuji si, jak umřu. Smrti se nebojím, říká Jane Fondová

Americká herečka Jane Fondová (79) na svůj věk vypadá neuvěřitelně skvěle a vitálně. Filmová legenda však přiznala, že přemýšlí o smrti. A dodala, že se jí...  celý článek

Jana Bělobrádková se stará o tři děti.
Bartošová, Bělobrádková a Babišová: Své manžely v politice podporujeme

Bez podpory své partnerky žádný politik dlouhodobě neuspěje. Kdo stojí po boku nejvýraznějších osobností letošních voleb? Oslovili jsme manželky lídrů...  celý článek

Vyzrálejší, chuťově výraznější až pikantnější sýry si nejlépe rozumí se...
Sýry pravé i falešné, kolik obsahují vápníku a s jakým vínem je párovat

Málokterá potravina je tak samozřejmou součástí českých ledniček a prostřených stolů. Sýry milujeme k snídani, obědu, svačině, večeři nebo třeba večer jen tak...  celý článek

(Ilustrační snímek)
Uši se čistí samy, my to dělat nemusíme. Když už, tak jen jemně

Nahromaděný ušní maz svádí k odstraňování, někdo ho dokonce považuje za znak nedostatečné hygieny. A tak uši čistí víc a víc. Ve skutečnosti tolik pozornosti...  celý článek

(Ilustrační snímek)
Od hltače po požitkáře. Osm typů jedlíků, aneb jsme to, co jíme?

Jídlo už dávno nemá jen funkci utišení hladu. Žijeme v době, kdy se z vaření stal módní trend. Jíst musíme všichni a stravování podle současných trendů patří k...  celý článek

Další z rubriky

Dýňové kari se zázvorem
Dýně není jen na polévku. Zkuste třeba muffiny, chlebíček nebo kari

Jedním z jasných signálů, že je tady podzim, jsou také zářivě oranžové buclaté plody dýní. Ty jsou oblíbenou přísadou do husté zahřívací polévky, ale tuto...  celý článek

Pikantní zeleninová polévka
Pórková, s květákem i paprikou. Nejlepší podzimní polévky pro zahřátí

Nejsychravější a zároveň nejmalebnější roční období už úřaduje nejen v kalendáři, ale také za okny, takže je pravý čas na husté zeleninové polévky. Kromě toho,...  celý článek

Petr Klíma je na farmářských trzích v Praze 6 "pečený - vařený“. Na snímku s...
Z farmy přímo na stůl: nová kuchařka vás naučí milovat zeleninu

Nemusíte být fanatickým přívržencem farmářských trhů, abyste zjistili, že nejlepší zelenina je ta lokální. Ať už máte tatínka, který se vyžívá v pěstování,...  celý článek

Další nabídka

Arome.cz

Tajemství dokonalého make-upu odhaleno! Nanesete ho vycpávkou podprsenky
Tajemství dokonalého make-upu odhaleno! Nanesete ho vycpávkou podprsenky

Nanést na pleť make-up tak, aby dokonale seděl? Pořádná alchymie. Beauty blogerky i obyčejné smrtelnice proto sahají k m... celý článek

Najdete na iDNES.cz



mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.