Vaříme snadno a rychle
Čtenářský recept: Podzimní salát se zkaramelizovanou hruškou a ořechy
Tento salát se perfektně hodí pro zimní dny, kdy je sychravé počasí a vy máte chuť na něco dobrého...
Ženy už nepijí jen slaďárny, říká špičkový barman a předvádí ohnivého draka
Matthias Giroud patří mezi špičku mezi barmany celého světa, jeho nápady se mixují v luxusních...
Udělejte radost svému muži i sobě salátem „veselý ptáček“ a vyhrajte
I když se mnoho mužů netváří na salát na talíři zrovna nadšeně, celerový salát by je mohl...
Nepečené dorty dobývají Česko. Jsou zdravější i snadnější
Syrová strava postupně získává příznivce i u nás. Velmi jí k tomu pomáhají vitariánské dortíky,...
Jste polívkoví? Vyzkoušejte polévky z ráje podle Kateřiny a Lindy a vyhrajte
Češi polévky milují a nedají na ně dopustit, obzvlášť pokud se venku žení všichni čerti....
Jablka nadívejte ořechy, zapečte do žemlovky nebo opijte do koláče
Vůně a chuť jablek neodmyslitelně patří k podzimu. Pokud už vás omrzel štrúdl, vyzkoušejte jablečný...
Odlehčete své večeře s mořskými rybami, bylinkami a tofu
Šéfkuchař pražské restaurace La Strada Ristorante Jan Souček, patří mezi mladé mistry svého oboru...
Skvělé recepty na gril i na chatu: česneková kotleta i kotlíkový guláš
Kdo může, tak v létě vaří nebo alespoň jí venku, protože pod širým nebem zkrátka lépe chutná....
Viva México: grilování s pikantní chutí burritos, fajitas a enchiladas
Mexičané jsou svým jídlem známí po celém světě, tak proč se u nich neinspirovat i na grilovačku?...
Dáte si panna cottu, tiramisu, ovocný dezert nebo raději milkshake?
Zahrajte si doma na mléčný bar a připravte si báječné mléčné dezerty s ovocem, tvarohem i jogurtem....
Zkuste lososový koláč z listového těsta a rychlé recepty s tuňákem
Mořské ryby si hledají cestu do našich jídelníčků pomalu a nejistě, protože často si nevíme rady s...
Užijte si vaření v řeckém duchu: tatarák, biftečky a cibulové květy
Řecká kuchyně je pro mnohé spojena právě s létem. Nabízíme několik jednoduchých receptů podle...
Letní koktejly vás osvěží s vodkou, ginem, sektem, nebo bez alkoholu
Ať už je vaším oblíbeným nápojem pivo, sekt, gin, vodka nebo třeba hruškovice, máme pro vás tipy na...
Ovládněte rozmanité asijské chutě: marinovaný losos a krevetová rolka
Pokud byste rádi dopřáli svým chuťovým pohárkům nevšední zážitek, jistě vás nezklame asijská...
Jíte málo ryb? Jednoduchý oběd či večeři z nich vykouzlíte za pár minut
Podle výživových specialistů bychom měli rybu jíst alespoň dvakrát týdně. S následujícími recepty...
Chřest vám zachutná ve slaném koláči, rizotu nebo s těstovinami
Netrpělivě očekávaná sezona českého chřestu začíná letos díky mírné zimě a sluníčku skoro o měsíc...
Zdravé opalování trvá pět minut. Pozor si dejte na uši i odhalená prsa
Bezpečný pobyt na slunci lze zvládnout pouze s dostatečnou ochranou. Naše kůže snese bez problémů...
S játry, camembertem nebo banány. I toasty jsou teplá večeře
Plátky toastového chleba nemusejí být suchá nuda. Když popustíte uzdu své fantazii a nebudete...
Pozvěte přátele na raclette. Se sýrem si rozumí maso, zelenina i houby
Po fondue druhé nejspolečenštější jídlo, ideální do bytu i na první posezení na chladném jarním...
Kuličky, hrudky i čokomyšky. Nepečené cukroví na poslední chvíli
Staňte se hvězdou vánočního cukroví, aniž byste prostála hodiny u rozpálené trouby a vyhazovala...
Nestíháte teplé večeře? Zkuste superrychlý falafel podle Jamie Olivera
Možná teď v předvánočním shonu nemáte moc času na vaření teplých večeří, ale zase nechcete rodinu...
VIDEO: Jak snadno a rychle připravit mušle. Za 10 minut jsou na stole
Máte rádi mušle, ale doma si na ně netroufáte? Nakoukněte s námi pod pokličku šéfkuchaře Václava...
Grilování po americku: barbecue i hamburgery, které vás nadchnou
Za oceánem milují zahradní posezení s přáteli, při kterých se stoly prohýbají pod vypečenými...
Slané muffiny. S lososem, slaninou, cuketou, mozzarellou a rajčaty
Tyhle slavné minibábovky zná většina z nás hlavně coby sladký dezert. Přitom stejně dobře chutnají...
Omeleta, špagety, rumpsteak. Teplá večeře za 15 minut
Nevíte, kam dřív skočit, ale hladovým krkům doma musíte něco naservírovat. Někdy to spasí pár...
Oběd i s moučníkem za 30 minut? Jamie Oliver vás to naučí
Jamie Oliver se v kuchyni vyzná. Je přeborníkem, co se týče na pohled jednoduchých a přitom...
Sýrová samoobsluha: přichystejte jednoduchou, ale chutnou hostinu
Nakrájíte, nazdobíte, položíte na prkénko a máte hotovo. Sýry skrývají nepřebernou paletu chutí,...
Omrzel vás řízek nebo plátky? Prostě maso zarolujte a upečte
Mnoho z nás se při přípravě masitých pokrmů docela zbytečně drží zažitých stereotypů v domnění, že...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny