náhledy
Ingredience na těsto
Autor: Bílé plus
Porcování těsta na koláčky
Autor: Bílé plus
Po dalším nakynutí se do bochánků vyrazí díra na náplň.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Ideální je sklenička odpovídající velikosti, v našem případě kořenka.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Před naplněním se okraje koláčků pomašlují
Autor: Petr Topič, MAFRA
Náplně jsem před použitím samozřejmě musela ochutnat
Autor: Bílé plus
Plnění koláčků
Autor: Petr Topič, MAFRA
Zdobení rozinkami
Autor: Petr Topič, MAFRA
Nakonec ještě drobenka a šup s nimi do trouby.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Pečení koláčků
Autor: Petr Topič, MAFRA
Koláčky po vytažení z trouby potřeme směsí másla a rumu
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky s vytékající marmeládou
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky
Autor: Petr Topič, MAFRA
Hotové koláčky
Autor: Petr Topič, MAFRA
Koláčky z trouby
Autor: Petr Topič, MAFRA
Při pokapání směsí másla a vanilkového rumu koláčky krásně syčí.
Autor: Bílé plus