Doporučujeme

Rybí filé v kari omáčce

- Rybí filé osušíme, osolíme, poprášíme kari a opečeme po obou stranách na oleji. Porce vyjmeme, do oleje přidáme máslo, na kolečka nakrájenou cibuli, na plátky nakrájenou zeleninu, poprášíme je moukou, vmícháme trochu kari, opět osmahneme a zalijeme šálkem vody.

4 porce rybího filé
3 lžíce oleje
20 g másla
šálek smetany
kousek mrkve, celeru a petržele
1 malá cibule
1 lžíce hladké mouky
citrónová šťáva
kari
sůl
trochu vegety

Rozmícháme a povaříme. Do omáčky vmícháme smetanu, omáčku procedíme, přidáme rybí filé a krátce je podusíme. Omáčku dochutíme vegetou a citrónovou šťávou a ještě chvíli povaříme. Podáváme s rýží.

Rybí filé v kari omáčce


  • Vybrali jsme pro Vás