Roštěnky na okraji nařízneme, aby se nekroutily, naklepeme, shrneme do původního tvaru, osolíme, popepříme, poprášíme hladkou moukou a na rozpáleném sádle je na každé straně asi čtyři minuty opékáme. Přendáme je na ohřátou mísu, sádlo slijeme, přidáme špetku mouky, zasmahneme, podlijeme několika lžícemi polévky nebo vody a krátce povaříme. Přidáme máslo a šťávu na roštěnky přelijeme.Zatím jsme na jiném plameni usmažili na sádle na kroužky pokrájenou cibuli, kterou upravíme na povrch roštěnek.
Přílohy: Vařené brambory, osmažené vařené brambory,smažené brambůrky nebo lupínky, rýže, dušená zelenina a saláty.
Roštěnky po vídeňsku
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Specialista na controlling - HO, dovolená navíc #x4FEf
INDEX NOSLUŠ s.r.o.
Plzeňský kraj
nabízený plat:
40 000 - 50 000 Kč