iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Babiččin makovec
Autor:
Profimedia.cz
Mák se sklízí teprve tehdy, když makovice chrastí jako dětské chrastítko.
Nakupzfarmy.cz
Nejčastěji se v české kuchyni používá mák modrý. Jeho pěstování se věnuje i farma Jana Váni z Hané.
Nakupzfarmy.cz
Mák skladujte v suchu a v pokojové teplotě vcelku. Umelte ho vždy až těsně před přípravou pokrmu.
Nakupzfarmy.cz
Česká republika patří mezi největší producenty máku na světě.
Nakupzfarmy.cz
Tomáš Němec, zakladatel projektu sdružujícího české farmáře
Nakupzfarmy.cz
Související články
Víkendové pečení. Dejte si závin s mákem a švestkami, jablky či masem
Škubánky s mákem a jiné levné dobroty, které nám vařila babička
Z chudého chlapce se znetvořeným obličejem se stal podnikatel roku z Peru
Superpotravina mák v hlavní roli. Upečte si bábovku, makovník či závin