Recepty čtenářů
Čtenářský recept: Sekaná plněná vepřovou panenkou
K roládě jsou bezvadné různé zeleninové saláty, nebo jen nakrájené množství zeleniny kolem. Je...
Čtenářský recept: Zelená pomazánka
Pomazat můžeme na jakékoliv pečivo, příp. se výborně hodí k veškerému grilovanému masu včetně ryb...
Čtenářský recept: Meruňkovo-pistáciový tarte
Meruňky a pistácie opravdu skvěle ladí a jsem zvědavá, jak Vám dohromady zachutnají. Dejte vědět! ...
Čtenářský recept: Písecký rybízový koláč
Stejně jako u většiny receptů na koláč by i v tomto případě měli být všechny suroviny pokojové...
Čtenářský recept: Zdravý čokoládový koláček s banánem
Zdravý, výživově hodnotný a sytý koláč ke kávě nebo i jako sladké hlavní jídlo. Bez lepku, tuku a...
Čtenářský recept: Lívanečky s jahodami
Lívanečky jsou vhodné k víkendové snídani, servírované s cappucinem, anebo pro děti s teplým...
Čtenářský recept: Fíkové chutney
Vhodné k masu, sýru, na chleba s máslem nebo do bagety
Čtenářský recept: Křupavé okurčičky od Jarči
Přednost receptu je, že není nutné předem vařit lák.
Čtenářský recept: Rybíz v rumu
Můžeme použít do pudinků, omelet, místo marmelády třeba na koláčky.
Čtenářský recept: Švestkové chutney
Švestkové čatní je výbornou přílohou k vepřovému a sýrům.
Čtenářský recept: Dort Pavlova
Dort je možné ozdobit jakýmkoliv ovocem, nicméně maliny mu sluší nejvíc. Můžete na něj nastrouhat...
Čtenářský recept: Skvělý ořechový dort
Suroviny jsou uvedeny pro kulatý dort o průměru 23 cm, podle velikosti formy lze libovolně násobit.
Čtenářský recept: Jablkový dort "růže"
Recept se přesně hodí pro období podzimu, kdy jablka dozrávají a je zdravější a lehčí variantou...
Pochlubte se oblíbeným dortem a vyhrajte kuchařku Deník Dity P.
Pátý díl seriálu České televize patří milovaným dortům. Pošlete nám svůj recept s fotkou a získejte...
Čtenářský recept: Babiččina vánočka
Autorka tohoto receptu vyhrává tento týden kuchařku Deník Dity P. Soutěžte s námi také!
Čtenářský recept: Babiččini nekynutí bednaříci
Nedá se jim odolat, hlavně po upečení mizí neskutečnou rychlostí. Jejich výhodou je, že i druhý,...
Čtenářský recept: Houbová mlíkačka
Polévku můžeme podávat s kopečkem zakysané smetany, která jí dodá ještě jemnější chuť.
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny