Vaříme polévky
V Mimoni jako u moře, koupaliště s řasami může vystřídat slaná voda
Třebaže voda v mimoňském koupališti na Českolipsku je podle hygieniků té nejvyšší kvality, nikdo se...
Lilkové recepty: řecká musaka, grilované rolky i zahradnická polévka
Cuketu do svého letního repertoáru zakomponoval už snad každý, ovšem s lilkem se to má tak, že se...
Lázeňské procedury, které musíte zkusit. Masáž hady i koupel v polévce
Hadí masáž, maska z býčího spermatu nebo koupel v polévce. To všechno si dnes můžete dopřát v...
Zapomeňte na kávu i pivo a nebojte se přepití. 6 pravidel pro horké dny
Vysoké venkovní teploty a horečná pracovní aktivita před dovolenou – není divu, že si během dne ani...
RECEPT DNE: Gazpacho
Tato oblíbená a osvěžující polévka je v parném létě ideálním obědem či večeří. Vyzkoušejte náš...
Na dovolené nevařte. Otestovali jsme pro vás hotová jídla na cesty
Ačkoliv u mnoha rodin to v létě vyhrávají zájezdy s all inclusive nebo aspoň polopenzí, stále je tu...
RECEPT DNE: Rajčatová polévka s cizrnou
Nemáte v teple chuť na vydatnou večeři? Uvařte si podle našeho receptu rychlou rajčatovou polévku s...
RECEPT DNE: Polévka ze sladkých brambor s avokádem
Sladké brambory neboli batáty patří k nejvýživnějším druhům zeleniny vůbec. Obsahují velké množství...
RECEPT DNE: Kuřecí polévka s divokou rýží, zázvorem a špenátem
Milujete polévky? Pak rozhodně stojí za vyzkoušení recept na kuřecí polévku s divokou rýží,...
Jedna minuta, jedna malina. Britové postavili robota na sběr plodů
Chvěje se a váhá jako batole, které se snaží jíst polévku, aniž by bryndalo - první robot na světě,...
RECEPT DNE: Cuketová polévka s krutony
Skvěle zasytí a navíc je rychle hotová. Připravte k dnešní večeři výbornou cuketovou polévku s...
RECEPT DNE: Studená polévka z jahod a rebarbory
Jahody a rebarbora jsou skvělá kombinace. A když si z nich uděláte osvěžující studenou polévku,...
Na šumavském Březníku si turisté dají pivo i polévku. Hájenku otevřou
V letní sezoně bude opět otevřené občerstvení na Březníku. Majitel hájenky, Správa NP Šumava, ale...
KVÍZ: Jak zvládáte základní postupy v kuchyni při každodenním vaření?
Jak se připravuje jíška, jak dlouho se musí omáčka nebo polévka provařit po zahuštění, jakým...
Užijte si plevel na talíři, do kuchyně patří pampelišky, pelyněk i kopřivy
Autorka následujících jarních receptů je opravdovou kytkožroutkou, která pro chuťové vyladění svých...
Nemoci, řídká polévka, vši. Stoletá žena vzpomíná na lágr ve Svatavě
Hladu, nemocem, vyčerpávající práci a nelidskému zacházení čelily ženy v koncentračním táboře...
Medvědí česnek je vítačem jara. Dejte ho do polévky, pesta i pomazánky
Je jemnější než klasický česnek, ale nádherně dochutí každé vaše jarní menu. Natrhejte si medvědí...
Ochutnejte Česko. Nejlepší tradiční polévky nejen ze Šumavy či Krkonoš
Ať se vydáte do kteréhokoliv koutu naší krásné země, všude dostanete talíř poctivou polévku, která...
Nechte se svést exotickou chutí asijských polévek, které zvládne každý
Milovníci orientálních vůní, neobvyklých ingrediencí a více či méně pálivých chutí, máme něco...
RECEPT DNE: Pravá gulášová polévka
Poctivou gulášovou polévku můžete podávat jako hlavní chod.
Jezte méně masa, vyzývá lidi organizátorka vegetariánské zabijačky
Tatarák z pohanky, prejt z fazolek adzuki, škvarková pomazánka bez škvarků i falešná zabijačková...
Polévky, které zasytí a zastanou hlavní chod. S fazolemi, hlívou i masem
Nemusí být jen jedna součást menu, ale i právoplatný oběd nebo večeře. Společně s čerstvým pečivem...
Vaříme s Gwyneth Paltrowovou: vyzkoušejte netradiční salát i polévku
V dnešní uspěchané době se málokdo dovede zastavit a na pár hodin zapomenout na pracovní...
Ředitel Epicu Tim Sweeney je bohatší než Gabe Newell, může za to Fortnite
Magazín Blooberg zařadil zakladatele firmy Epic Games na 196. místo žebříčku nejbohatších lidí...
Vyprošťováky, které vás po divoké noci nakopnou do nového roku
Silvestrovská noc bude možná dlouhá a zábavná, ale první novoroční ráno může být hodně bolavé a...
Sejkory, kyselo i hubník. V Krkonoších se lidová strava drží a vyvíjí
Zatímco většina zvyků horalů v Krkonoších už dávno zanikla, tamní lidové pokrmy se stále drží v...
Silvestrovské jednohubky a novoroční jídelní tradice
Za dveřmi je oslava nového roku. A co by to bylo za slávu, kdyby nebylo co zobat k vínu nebo jinému...
Kromě vánoční polévky letos primátor Hřib rozdával také houbového kubu
Tisíce porcí vánoční rybí polévky i houbového kuby v neděli před Štědrým dnem na Staroměstském...
Kapra naporcujete rychle a jednoduše. A ještě zbude dost na polévku
Řízek z kapra patří ke každoroční vánoční tradici. V kuchyni patří k největším problémům, jak si s...
Prvorepublikové vánoční menu. Hodujte na Štědrý den jako naši pradědové
Na svátečním stole se ve většině českých rodin už po desetiletí objevuje především rybí polévka a...
Pohlreich: Batáty prý vyhlazují vrásky. Měl bych je začít brát denně
Pohlreich miluje polévky, které považuje doslova za poklad. V dalším dílu Teď vaší Šéf! připravil k...
Pohlreich ukázal, jak i z nenáviděných fazolí uděláte atraktivní polévku
Zeptejte se dětí, zda můžete uvařit něco z fazolí. Odpovědí vám bude jen nesouhlasné mručení....
Blesková večeře. Pohlreich uvařil polévku z kukuřice a papriky
Zdeněk Pohlreich ve svém pořadu Teď vaří Šéf! zkouší převést na televizní obrazovku, jak se...
Zbytky z kuchyně nevyhazujte. Proměňte je v exkluzivní hostinu
Tvrdý chleba, oschlý kousek sýra, pečené maso, které se zdá být tak leda pro kočku. Vyhazování...
RECEPT DNE: Jihočeská kulajda
Začíná polévková sezona. Nic totiž nezahřeje líp než talíř horké bramboračky či poctivého vývaru.
Pohlreich přesvědčí i dýňové odpírače. Rychlá polévka z jednoho hrnce
Ve třetím pokračování pořadu Teď vaří šéf!, kde Zdeněk Pohlreich ukazuje light recepty pro celý...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny