Doporučujeme

Polévka Minestrone

Maso nakrájíme na kostky očištěnou mrkev, kedlubny a pórek na kolečka, omytou petrželku a pažitku nakrájíme nadrobno. Všechno necháme ve 2 litrech vody se lžičkou soli vařit asi 45 minut. Teprve po této době přidáme na kostky nakrájená rajčata, hrášek a rýži.

500g předního hovězího masa
500g mrkve
250 g kedluben
2-3 pórky
250g rajčat
zelená petrželka a pažitka
sůl, pepř
250g zeleného hrášku
200g předvařené rýže
polévkové koření
strouhaný sýr

Na malém plameni vaříme dalších asi 20 minut. Podle chuti doplníme polévkovým kořením a opepříme. Strouhaný sýr podáváme zvlášť v misce.

Polévka Minestrone


  • Vybrali jsme pro Vás