náhledy
Ingredience na bylinkovou salsu
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Příprava bylinkové omáčky
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Bylinková omáčka se skvěle hodí k teplé zelenině a grilovaným rybám a mořským plodům
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Ingredience na omáčku z čerstvého sýra, rokety a řeřichy
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Příprava omáčky z čerstvého sýra a bylinek je jednoduchá - stačí vše naházet do mixéru
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Omáčky z čerstvého sýra a bylinek ideálně doplní šunku a pečenou drůbež
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Jana Kracík, šéfkuchař pražské restaurace Pot Au Feu
Autor: František Vlček, MAFRA
Ingredience na bylinkovou salsu
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Jan Kracík chystá bylinky na omáčku
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
příprava omáčky ke grilování
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Bylinková salsa se hodí k masu a rybám
Autor: Petr Kozlík, MAFRA