Doporučujeme

Masová směs na víně

Drobně pokrájenou cibuli a mrkev zpěníme na oleji, přidáme hovězí maso pokrájené na hranolky, lehce je opečeme, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Potom přidáme vepřové maso pokrájené na hranolky, vše podlijeme vínem, vmícháme rajčatový protlak, oregano a dusíme, až oba druhy masa změknou. Ke konci dušení vmícháme do směsi šunku pokrájenou na nudličky. Měkké maso dochutíme a podáváme s rýží a se zeleninovým salátem.

200 g hovězího masa, 200 g vepřového masa, 200 g šunky, 1 cibule, 1 malá mrkev, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1,5 dl červeného vína, 3 lžíce oleje, pepř, sůl, špetka oregana


  • Vybrali jsme pro Vás