Doporučujeme

Maso z jednoho hrnce

Maso nakrájené na kostky po všech stranách opečeme na sádle a okořeníme. Cibuli nakrájíme najemno, mrkev a celer na hranolky, zelí na hrubší kousky a přidáme i s fazolovými lusky k masu a společně podusíme. Přilijeme vývar, okořeníme tymiánem a majoránkou a vaříme na mírném ohni pod poklicí 45 minut.

750 g vepřové krkovice
40 g vepřového sádla
150 g mrkve
100 g pórku
150 g fazolových lusků
150 g celeru
150 g bílého zelí
100 g cibule
500 g brambor
0,7 l hovězího vývaru
sůl, pepř, tymián, majoránka, zelená petrželka, pažitka

V polovině tepelné úpravy přidáme na větší kousky nakrájené brambory, pórek a dovaříme. Hotové jídlo posypeme nakrájenou pažitkou a petrželkou a podáváme ve větší nádobě.

Maso z jednoho hrnce


  • Vybrali jsme pro Vás