Doporučujeme

Marinované vuřty

- Namísto večeře, nebo jako pikantní předkrm, se v létě skvěle hodí marinované vuřty s cibulí. Podáváme je samozřejmě s pečivem a s pivem.

500g vuřtů (kabanosu, měkkého salámu avšak nejlépe libereckých párků)
2 velké cibule
3 kyselé okurky
2 krabičky majolky.
na marinádu: 1 lžíce plnotučné hořčice
                       2 lžíce oleje
                       2 lžíce octa
                       2 lžíce kečupu
                       1 lžíce worcestrové omáčky
                       1-2 lžičky cukru
                       1/2 lžičky pepře
                        trochu soli.
Uzeninu, cibuli a okurky nakrájíme, zalijeme marinádou a promícháme s majolkou. Vlijeme do litrové sklenice od kompotu a necháme v chladničce 1-2 dny proležet.

Marinované buřty s cibulí.


  • Vybrali jsme pro Vás