250 g másla nebo tuhého margarínu
250 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
1 vejce
125 g maizeny
250 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
125 g mletých mandlí
Poleva: 100 g čokolády na vaření, 50 g ztuženého pokrmového tuku
250 g másla nebo tuhého margarínu
250 g moučkového cukru
1 vanilkový cukr
1 vejce
125 g maizeny
250 g hladké mouky
2 lžičky prášku do pečiva
125 g mletých mandlí
Poleva: 100 g čokolády na vaření, 50 g ztuženého pokrmového tuku
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Bývalý fitness trenér Jan Kavalír (33) trpí osmým rokem amyotrofickou laterální sklerózou. 19. dubna tohoto roku měl ve...
Americká herečka Hunter Schaferová potvrdila domněnky mnoha jejích fanoušků. A to sice, že před pěti lety opravdu...
Možná si myslíte, že se v péči o zuby orientujete dost dobře, přesto v této oblasti stále ještě existuje spousta...
Sedmá hráčka světa a aktuální vítězka nejprestižnějšího turnaje světa Wimbledonu, tenistka Markéta Vondroušová (24), se...
Ženské tělo je pro muže celkově velmi atraktivní a nabízí jejich očím mnoho zajímavých partií. Největší pozornosti se...