2 porce kuřete s kostmi, sůl, 5 g oleje, 5 g másla, 100 g kapie, 40 g rajčatového kečupu, feferonky nebo chilli, 2 čtverce alobalu
Kuře zapečené s pikantní směsí
Porce kuřete osolíme a položíme na čtverce alobalu potřené olejem, poklademe je kousky másla a kapiemi, které jsme nakrájeli na nudličky, pokapeme kečupem, posypeme usekanými feferonkami (chilli) a alobal dobře uzavřeme. Pečeme pod grilem nebo v hodně vyhřáté troubě asi 20-25 minut. Podáváme v alobalu, který nahoře rozstříhneme, s chlebem a zeleninovým salátem.
Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa
23. března 2024
Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...