V pánvi restujeme na mírném teple a troše oleje dvě minuty krevety, osolíme, opepříme, přeneseme na ohnivzdornou misku, pokryjeme kostičkami gorgonzoly. Několik minut zapékáme v troubě předehřáté na 180 stupňů Celsia, až se sýr roztaví.
Pak poskládáme na talíř, bohatě posypeme petrželkou a obložíme kostičkami chleba.
(Italská gastronomie)
Krevety s gorgonzolou
Krevety s gorgonzolou | foto: Italská gastronomie
Půlhodinová pauza na oběd? To mi přijde perverzní, říká Zdeněk Pohlreich
Premium Zdeněk Pohlreich se vrací na televizní obrazovky s novou reality show Česko na grilu. „Hraje se o...
Pstruh, jehněčí i bulky. Pochutnejte si o Velikonocích na lahůdkách ze světa
Velikonoce jsou kromě lidových a liturgických tradic také svátky dobrého jídla a pití. Klasických...
{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}
{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!