Jitka Rákosníková
Máme podvyživené děti? Trend „zdravého“ stravování je tragický, říká odborník
Premium Špenát je hnusný, rajčata taky. Do školní jídelny nechodíme, tam nám nechutná. Jíme jen špagety a...
Staré pečivo či zbylou rýži zrecyklujte s noblesou na další skvělé jídlo
Naše babičky nic nevyhodily a nebyla to jen z nouze ctnost. Byl to respekt k surovině, i kdyby to...
Finanční plánování: Jak vyjít s penězi, když jste sami na dítě
V posledních letech se ročně rozvede kolem 25 tisíc manželství. Rozpadají se přitom častěji rodiny...
Tipy na knížky, které by nejen pod stromečkem neměly nikoho zklamat
S kuchařkami se na předvánočním trhu jako tradičně roztrhl pytel. Není jich zdaleka málo a jsou...
Recepty z první republiky: karbanátky z hub, hovězí na madeiře a omeleta
Pozapomenuté chutě z českých kuchyní z dob našich prababiček a pradědečků se rozhodly vzkřísit...
VIDEO: Slabinou chlebíčků je unavený vzhled a levné suroviny, ukázal test
Ačkoliv je chlebíček tradiční česká specialita, ne všude ho umějí dobře a kvalitně připravit. Test...
Čtyři polévky pro zahřátí podle populárních českých kuchařek
Zima už konečně ukazuje svou chladnější tvář, a tak je nejvyšší čas vytáhnout z kredence ten...
Další recepty na české masové speciality, vyzkoušejte jehněčí kotletky
Inspirujte se masovými specialitami české kuchyně. V druhém díle kuchařky jsme pro vás připravili...
Jak vařily naše babičky aneb česká kuchyně letí
Magdalena Dobromila Rettigová by měla radost, kdyby viděla, jak se po boomu všech těch tex-mex,...
Pozor na kapsu pana nadlesního a ňadra paní nadlesní
Hraje hlasitá hudba. Číšník se neusmívá a nedoporučuje, co si vybrat. Jídlo je přeplácané,...
Poradny
Ptáte se dědka kořenáře
Co dělat, když je v krvi nadměrné množství železa. A jak je snížit? Vstoupit do poradny
Ptáte se kulináře
Dobrý den, prosím vás z čeho udělám nejlepší vývar? Děkuji. Vstoupit do poradny