Vepřové žebírko nakrájíme na 150 g kousky, naklepeme, osolíme, okřenínem a po obou stranách opečeme. Pak na žebírko položíme plátek sýra a zapečeme. Podáváme polité šťávou a ozdobené růžicí klobásy a slaniny.
Podáváme s oblohou. Jako přílohu doporučujeme bramborovou kaši, hranolky nebo opečené brambory.
Jánošíkovo žebírko
Špargl jako lahůdka i afrodiziakum. Vše, co jste o něm chtěli vědět
Je to tady, chřestové dobrodružství začíná. Setkat se s ním můžete takřka v každém obchodě, na...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!