Na druhém konci stojí muži - syslíci, kteří v životě pro sebe všechno stále křečkují. Prozradí je rychlá konzumace, vylizování talířů a důsledné dojídání zbytků. Psychoterapeutka a socioložka Christine Webberová si pro účely svého výzkumu vybrala tři sta dobrovolníků, dětí i dospělých.
Nejvýznamnějším objevem je popis stravovacího chování u žen - koketek. Jídlo taková konzumentka používá jako zbraň. Její flirtování se projevuje volným uchopením vidličky, s níž manipuluje velmi měkce a doslova s ní tančí po talíři. Takové chování během jídla výborně poutá pozornost mužských protějšků.
Druhým typem žen sedících u stolu jsou oportunistky. Vyznačují se přílišným zájmem o cizí talíř. Zatímco se ostatní věnují své porci, oportunistka neustále prohlíží a srovnává jídlo ostatních osob u stolu. Svůj talíř však nesleduje.
Jako výchovný typ označuje studie matky, které sedí u stolu a pozorují s nadšením své blízké. Dávají pozor, aby všem chutnalo, měli dostatek jídla a mohli se uvolnit. Samy jsou přitom každou minutku v pohotovosti a od svého talíře ochotně odskakují, aby doladily poslední nesrovnalosti.
Muži se nejčastěji vyprofilovali jako křečkové a syslové. Jejich zájmem je všechno rychle sníst a nenechat na talíři nejlépe ani jediné smítko. U talíře sedí shrbeni, s rameny nízce posazenými, ústa naklánějí nad talíř a lokty vytláčejí vpřed, čímž si kolem své porce tvoří ochranu.
Naproti tomu například takový chirurg je při jídle pomalý, klidný a precizní. Jeho pohyby jsou sladěné, vyzařuje klid, každé sousto perfektně zpracuje na talíři do úhledného a malého kousku.
Dalším častým mužským typem je rychlý démon, jemuž ve studii odpovídal mladý muž či hoch, který svým rychlým stravováním a značnou konzumací vyvažuje prudký nárůst svalové hmoty a tělesné výšky.