náhledy
Domácí šunka
Autor: Profimedia.cz
Tradiční zabijačka v Hustopečích
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Tradiční zabijačkové speciality
Autor: Slavomír Kubeš, MAFRA
Tlačenka
Autor: Filip Fojtík, MF DNES
Klobásy
Autor: Filip Fojtík, MF DNES
Při zabijače je třeba zatopit hned pod několika kotli.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Kůže nakrájené na kousky se vyškvaří na sádlo. Pevné kousky se pomelou do jitrnic.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Očištěná prasečí hlava se dá vařit.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Povařené vnitřnosti a maso se dává do polévky a tlačenky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Vařené maso se přidává do jitrnic nebo do tlačenky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Domácí řeznická kuchařka nabízí přesný návod na výrobu paštik, šunky, salámů, klobás, jelit, jitrnic i masových konzerv.
Autor: CPress