náhledy
Štěpánská husa
Autor: Martin Faltus
Husí stehna s kaštanovou nádivkou
Autor: Martin Faltus
Huso-kachna pečená s jablíčky.
Autor: Martin Faltus
Jak správně porcovat - 1. Ostrým nožem nebo nůžkami na drůbež nejprve odřízneme spodní stehna v místě kloubu
Autor: Martin Faltus
Jak správně porcovat - 2. Ostrým nožem můžeme z masa odstranit zbytky kostí. V případě, že jsme nařízli kost přímo v kloubu, to ale nebude potřeba.
Autor: Martin Faltus
Jak správně porcovat - 3. Úplně stejným způsobem, jakým jsme odřízli spodní stehna, odkrojíme i ta horní.
Autor: Martin Faltus
Jak správně porcovat - 4. Nakonec podél hrudní kosti oddělíme maso z prsou.
Autor: Martin Faltus
Jak správně porcovat - 5. Vše úhledně naskládáme na servírovací misku
Autor: Martin Faltus