náhledy
Gruzínské pirohy paní Mančo - Na pánvi rozpálíme olej, přidáme jemně nakrájenou cibuli a mleté maso, směs opepříme a osolíme.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a celé pokrájíme na malé kousky. Vejce smícháme s usmaženým masem (haší).
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Vytvořenou směs naklademe na těsto.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Směs přiklopíme druhou plackou, pořádně po celé ploše přimáčkneme včetně okrajů.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Vychladlé těsto rozdělíme na dvě části, které vyválíme na placku.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Vychladlé těsto rozdělíme na dvě části, které vyválíme na placku.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Z těsta na závěr vytvoříme bochánek, který necháme v ledničce tři hodiny chladnout.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Maso při smažení neustále mícháme, aby se neslepilo a vypadalo jako haše.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Maso při smažení neustále mícháme, aby se neslepilo a vypadalo jako haše.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Těsto potřeme navrch žloutkem a ostrým nožem horní těsto nařežeme na koso.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Těsto pořádně po celé ploše přimáčkneme.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Těsto pořádně po celé ploše přimáčkneme a to včetně okrajů.
Autor: web
Gruzínské pirohy paní Mančo - Směs přiklopíme druhou plackou.
Autor: web