- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jak nejíst nekvalitní jídlo?
Jezdit nakupovat do zahraničí!
Nesmysl. Vyrobit 100% maso dokážeme i tady (ono defakto samo vyroste, stačí do něho nepřidávat chemický sajrajt), zelenina a ovoce roste i v ČR, máslo taky umíme a jáhly apod. zde taky koupíte.
Jak nejíst nekvalitní jídlo!
Slimáková: NEJÍST!!!
Já zírám. Slimáková přestala opakovat blábol o nasycených tucích a doporučuje máslo a sádlo.
...a proto si jdu dát domácí tlačenku a k tomu pivo...
"Pokud čokoláda, tak kvalitní hořká" A proc ne kvalitni mlecnou ci bilou? Dyt mlecna muze obsahovat vic kakaove hmoty nez horka.
Popravdě takovou čokoládu ani neznám (předpokládám, že má na mysli bez cukru) a pochybuji, že takovou čokoládu zná většina Čechů. Já kupuji Lindt a ani v té není moc kakaa a je tam cukr.
Problém dnešní doby je , že se to tu hemží samými odborníky , kteří si vzájemně odporují. A pokud člověk chce se něco dozvědět tak se nedozví nic.
Když si vzájemně odporují, tak máte umět poznat, co je blíž k pravdě. Na jedné straně je propagace potravin urychlujících stárnutí a na druhé straně názory těch, co to s vámi myslí dobře. Margit mi připadá celkem zodpovědná a vzdělaná. Ona to nemůže na vás naplno vychrlit. Protože, kdyby lidi začali déle žít, znamenalo by to vysoké daně a malé důchody.
Nemůže se uspokojit všechny. Viděl bych jako kompromis ochránit mladou generaci. Ve školních jídelnách asi másla a sádla moc nepojí, tak aspoň žádné oleje a roztíratelné margaríny a na smažení používat 100% hydrogenovaný tuk nebo palmáč. A dospělí, ať si jedí, co chcou.
Ráno byla ve Snídani s Novou, teď je zas tady... někteří lidé se proste živí rozdáváním rad :)
A, paní Slimáková, žena bez vzdělání, jen s koupeným online titulem z "univerzity", která existovala asi rok a půl a které byla okamžitě odebrána licence, si tady dělá reklamu.
Jen nerozumím tomu, proč se tu její demagogie objevuje tak často.
No, ona je magistra farmacie, pak si dodělala PharmDr. Ale ona už potřeba PhD z degree mill by měla být varováním před tím brát ji moc vážně.