- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Tak bez klikání:
Ovesné vločky, oříšky a mandle, luštěniny, tučné ryby, rostlinné oleje, avokádo, sója.
Díky, doplním také jen jedou větou:
plísně, plísně, ok, PCB a další chemie, v naprosté většině falšovaný, ok, plísně + chemie + Goitrogeny + Ftaláty aj.
Vločky nejím a dál neklikám, raději si dám sklenku vína, ta na to působí taky... nebo aspoň si to myslím
Tak dnes už se snad ví, že za hladinu cholesterolu může stress. Zobejte ale tabletky s hromadou vedlejších účinků, abyste byli v budoucnu hezky nemocní a nechali systému vydělat. Každý svého štěstí... no...
Pořád všude čtu, jak docílit snížení cholesterolu. I otec má zvýšený cholesterol, ale mně už 2 preventivní prohlídky po sobě doktor řekl, že ho mám až moc nízký. Máslu, sádlu, červenému masu ani vejcím se přitom nevyhýbám (i když mě třeba červené maso stačí 2-3x týdně).
Dle zkušeností záleží na celkové skladbě stravy, množství pohybu a genetických dispozicích. Mmch. ve vyškvařeném sádle skoro žádný cholesterol není, zůstane ve škvarkách.
Nebudu klikat. Ať mám cholesterol třeba 10
Ne, iDnes prostě bude tu lež o cholesterolu opakovat pořád až do zblbnutí, a jako bonus ještě doporučí soju jako zdravou potravinu... Proč autorka píše o něčem, čemu evidentně ani za mák nerozumí?!