- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Estonský kringel vydávat za velikonoční věnec,hm to je teda něco....
Ten věnec jsem jednou zkoušela...no, ehm Ale možná zkusím znova
No nevím. Já nabídnout květákový nákyp koledníkům (dle popisu u fotky)... tak mě přetáhnou taky
u nás se dělá nádivka, a pěkně se zeleným, když je. Mňam
Recepty tentokrát dobré, jen ten klikací článek to kazí.
Další klikací článek. Berete si inspiraci od kamarádů z Blesku,co?
Centrum.cz je tím taky zamořeno. Neklikám, nebaví....
Jak na králičí paštiku:
1. v marketu se podívat na cenu a omdlít
2. položit si otázku proč je to tak drahé, když králík žere jen trávu, mrkev a kdysi je měli v každé chalupě.
3. zajít za chovatelem králíků a omdlít podruhé. I ten chovatel má ceny vyšší než zadarmo.
4. zůstat u klasiky - co člověk sežene v obchodě a místo si dělat nějaké pamlsky, s rodinou si vyjít na společnou procházku - je to často větší a hodnotnější zážitek, než boule za ušima a potom se rozvalit na křeslo.
Taky mě napadlo, že by se to stejně dobře dalo udělat se suchým krůtím masem.