Diskuze

Sedm báječných tradičních i netradičních receptů na velikonoční stůl

Ať už dodržujete velikonoční zvyky, nebo jsou pro vás tyto svátky především důvodem, proč po dlouhé zimě uklidit v domě i na zahradě, určitě se s námi shodnete na tom, že Velikonoce jsou také oslavou dobrého jídla. Vyzkoušejte letos kromě klasického mazance také třeba králičí paštiku nebo makový věnec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Estonský kringel vydávat za velikonoční věnec,hm to je teda něco....

0 0
možnosti

Ten věnec jsem jednou zkoušela...no, ehm ;-D Ale možná zkusím znova :-)

0 0
možnosti

No nevím. Já nabídnout květákový nákyp koledníkům (dle popisu u fotky)... tak mě přetáhnou taky 8-o

6 0
možnosti

u nás se dělá nádivka, a pěkně se zeleným, když je. Mňam

1 0
možnosti

R^ Recepty tentokrát dobré, jen ten klikací článek to kazí.

2 0
možnosti

Další klikací článek. Berete si inspiraci od kamarádů z Blesku,co? ;-D

5 0
možnosti

Centrum.cz je tím taky zamořeno. Neklikám, nebaví....

5 0
možnosti

Jak na králičí paštiku:

1. v marketu se podívat na cenu a omdlít

2. položit si otázku proč je to tak drahé, když králík žere jen trávu, mrkev a kdysi je měli v každé chalupě.

3. zajít za chovatelem králíků a omdlít podruhé. I ten chovatel má ceny vyšší než zadarmo.

4. zůstat u klasiky - co člověk sežene v obchodě a místo si dělat nějaké pamlsky, s rodinou si vyjít na společnou procházku - je to často větší a hodnotnější zážitek, než boule za ušima a potom se rozvalit na křeslo.

10 0
možnosti

Taky mě napadlo, že by se to stejně dobře dalo udělat se suchým krůtím masem. :-)

2 0
možnosti