Diskuze

VIDEORECEPT: Ďábelská topinka se strouhaným parmazánem

Někdy nemáte chuť na „velké“ jídlo, ale dali byste si něco malého k pivu, vínu nebo televizi. V takové chvíli přijde vhod pikantní masová směs na dozlatova opečeném chlebu potřeném voňavým česnekem. Připravte si vynikající ďábelskou topinku, kterou podle videoreceptu zvládne i úplný začátečník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Myslím, že na tohle bohatě stačí eidam nebo gouda, když už drahý sýr, použil bych spíš Gran Padano.

0 0
možnosti
MM

je to sice jen osobni nazor, ale: sojovou omacku ani horcici bych do toho nedaval.

S nimi mi ta smes priada jako kdyz pejsek s kocickou delali dort, co nejvic prisad -od kazdeho trochu.

2 0
možnosti
ŠM
LN

...ale uplně přesně

0 0
možnosti
TS

A na závěr vyhodíme do koše tu cibuli, kterou jsme si na začátku na drobno nakrájeli, ale v popsaném receptu vůbec nepoužili?

4 0
možnosti
PR

0:31 Na rozpáleném oleji restujte cibulku.

0 0
možnosti
Foto

ten sýr bych fakt vynechal nebo stačí eidam, ta směs dost výrazná, když už někam cpete sračky jako mleté maso a hořčici, tak proč drahý sýr.;-D

4 0
možnosti
Foto

Příště prosím kuře s broskví ;-(:-/8-o

3 0
možnosti
VV

Když pominu smíchání všeho možného, pak nechápu, že si to po sobě autor nepřečte. V bodu dvě: Dáme tam papriku, restujeme dozlatova, pak přidáme kapii, papriku a zase restujeme. :-) Asi vypadla cibule, ne? :-)

2 0
možnosti
PK

mletý bych vyměnil za normální kousky :)

2 0
možnosti
MB

My to děláme s kuřecím masem

2 0
možnosti
PS

jj, pro správnou chuť je třeba v mase zachovat všechny bakterie, viry a parazity.

0 0
možnosti
KM

Nepsal to Jirka Babica? Pohlreich a spol. se snazi povznest kulturu stolovani a pak pisalci daji do kupy recept à la Lada Hruska a vse je v pejru. Hnus!

5 1
možnosti