- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Myslím, že na tohle bohatě stačí eidam nebo gouda, když už drahý sýr, použil bych spíš Gran Padano.
je to sice jen osobni nazor, ale: sojovou omacku ani horcici bych do toho nedaval.
S nimi mi ta smes priada jako kdyz pejsek s kocickou delali dort, co nejvic prisad -od kazdeho trochu.
A na závěr vyhodíme do koše tu cibuli, kterou jsme si na začátku na drobno nakrájeli, ale v popsaném receptu vůbec nepoužili?
0:31 Na rozpáleném oleji restujte cibulku.
ten sýr bych fakt vynechal nebo stačí eidam, ta směs dost výrazná, když už někam cpete sračky jako mleté maso a hořčici, tak proč drahý sýr.
Příště prosím kuře s broskví
Když pominu smíchání všeho možného, pak nechápu, že si to po sobě autor nepřečte. V bodu dvě: Dáme tam papriku, restujeme dozlatova, pak přidáme kapii, papriku a zase restujeme. :-) Asi vypadla cibule, ne? :-)
mletý bych vyměnil za normální kousky :)
My to děláme s kuřecím masem
jj, pro správnou chuť je třeba v mase zachovat všechny bakterie, viry a parazity.
Nepsal to Jirka Babica? Pohlreich a spol. se snazi povznest kulturu stolovani a pak pisalci daji do kupy recept à la Lada Hruska a vse je v pejru. Hnus!