Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEORECEPT: Ďábelská topinka se strouhaným parmazánem

Někdy nemáte chuť na „velké“ jídlo, ale dali byste si něco malého k pivu, vínu nebo televizi. V takové chvíli přijde vhod pikantní masová směs na dozlatova opečeném chlebu potřeném voňavým česnekem. Připravte si vynikající ďábelskou topinku, kterou podle videoreceptu zvládne i úplný začátečník.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

M37a83r63t50i55n 77K37r80a91l 7883670403327

Myslím, že na tohle bohatě stačí eidam nebo gouda, když už drahý sýr, použil bych spíš Gran Padano.

0/0
8.3.2018 12:17

M36i43c22h83a52l 21M31i79l64l75e84r 9936642239562

je to sice jen osobni nazor, ale: sojovou omacku ani horcici bych do toho nedaval.

S nimi mi ta smes priada jako kdyz pejsek s kocickou delali dort, co nejvic prisad -od kazdeho trochu.

+2/0
5.3.2018 12:20

Š11á72r18k64a 95M46a62t42y95á87š52o21v39á 1611265672579

katův šleh mletý.....

+3/0
5.3.2018 8:51

L66u25k53a73s 93N56e64m54e29c 7769720172774

...ale uplně přesně

0/0
5.3.2018 14:52

T55o90m64a79s 78S28l80u12k43a 8851730102266

A na závěr vyhodíme do koše tu cibuli, kterou jsme si na začátku na drobno nakrájeli, ale v popsaném receptu vůbec nepoužili?

+4/0
3.3.2018 15:44

P95a10v10e91l 28R47a18t36h36o48u69s82k17ý 6250529201

0:31 Na rozpáleném oleji restujte cibulku.

0/0
5.3.2018 10:02
Foto

J76i68ř88í 35I27n41c61z55é58d82y 2964855551329

ten sýr bych fakt vynechal nebo stačí eidam, ta směs dost výrazná, když už někam cpete sračky jako mleté maso a hořčici, tak proč drahý sýr.;-D

+4/0
3.3.2018 14:44

F39i78l72i77p 60V64r53a37c58o34v98s50k29ý 8510947961700

Příště prosím kuře s broskví ;-(:-/8-o

+3/0
3.3.2018 13:32

V13l38a91d66i26m83í74r 97V63á47v53r43a 9457504317808

Když pominu smíchání všeho možného, pak nechápu, že si to po sobě autor nepřečte. V bodu dvě: Dáme tam papriku, restujeme dozlatova, pak přidáme kapii, papriku a zase restujeme. :-) Asi vypadla cibule, ne? :-)

+2/0
3.3.2018 13:13

P13a18v89e19l 39K63o87v65a48n20d64a 3350764224

mletý bych vyměnil za normální kousky :)

+2/0
3.3.2018 12:24

M19a60r60t21i92n57a 63B65e23r93á96n78k95o26v98á 5937225822

My to děláme s kuřecím masem

+2/0
3.3.2018 12:43

P76a69v25e43l 14K87o41v48a49n35d28a 3150294494

U nás taky, ale někdy i vepřové je dobrý. Samozřejmě s trochu jinou skladbou ostatních surovin.

0/0
3.3.2018 15:34

P31a50v38e92l 81S33o56b72o27t47k93a 5940224

jj, pro správnou chuť je třeba v mase zachovat všechny bakterie, viry a parazity.

0/0
3.3.2018 12:14

K59a67r71e65l 54M96a80l57í16k 1963750555728

Nepsal to Jirka Babica? Pohlreich a spol. se snazi povznest kulturu stolovani a pak pisalci daji do kupy recept à la Lada Hruska a vse je v pejru. Hnus!

+5/−1
3.3.2018 11:33

D78a54n18a 37T47e18n74z57l57e55r 5860152215873

:-) To musí být fujtajbl... aneb když neumíte vařit, zmixujte co domov a lednička dala, hlavně že je to kořeněné nebo kořenící. Tabasko, hořčice, paprika, chili, na to maso, vajíčko, chleba a zamíchat. :-) (Je v tom taky doufám někde cibule a česnek.)

+4/−1
3.3.2018 10:37
Foto

M35a13r51u76š48k19a 75S80t80e76r68n72o17v47á 3900240532616

To si bude manža čvachtat.

+3/0
3.3.2018 10:11

J47a19k54u12b 64R89o10u85s 3303630114222

Tak teď jsem si chvíli říkal, jestli jsem se místo iDnes omylem neocitnul na mimibazaru. Wtf... 8-o8-o8-o8-o

+6/0
3.3.2018 7:10

M83i60l43a18n 54P53a63c29e37k 6450963972723

Parada! R^R^R^

0/−2
3.3.2018 2:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.