Diskuze

VIDEORECEPT: nejlepší kuře na paprice

Kuře na paprice je sonátou pro kuřecí stehna, mletou papriku a smetanu, kterou prostě musíte milovat. I přes všechny módní směry v gastronomii, klasické české omáčky, jaké vařily už naše babičky, se kuře na paprice stále drží na vrcholku pomyslné hitparády jídel, na něž nedáme dopustit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37a97n 17Č18e12r94n64ý

27. 2. 2018 0:42

Smetana se nesmí vařit a nasypat papriku přímo na olej a restovat ji hrozí spálením a zhořknutím. Lepší je najít si prvorepublikový recept na slepici na paprice.

0 0
možnosti
KS

Nasypat papriku na olej je nejlepší způsob, jak více rozvonět papriku a puštění barvy. Nicméně musí to být max. 15-20 vteřin, pak ihned zalít tekutinou. Nikdy mi nic nezhořklo.

1 0
možnosti
ŠM

autor by si mohl zjistit,jaký je rozdíl mezi maďarskými "haluškami" a slovenskými a našimi....;-)

0 0
možnosti
DT

Co je to ta tajemná přísada "4 paličky (nemusí být)"?

0 0
možnosti
MK

spodní část stehna, je to v tom videu......

0 0
možnosti
BT

B14o95r34e29k 73T24o20m40i47s

24. 2. 2018 17:18

V podstate nemám nič proti receptu, len ja používam kyslú smotanu. Potom tá omáčka má úplne iný "říz".

0 0
možnosti
ŠM

no vidíte a mě to se zakysanou smetanou nechutná....

0 0
možnosti
PR

P95e29t59r 82R71a17š50k12a

24. 2. 2018 8:32

Sorry, ale podivejte se treba na recept Koko (MENU domu) na kure na cerstve paprice. Pak uz se budete stydet davat do titulku tak vzletny nazev, jako "nejlepsi kure na paprice" ;-)

0 0
možnosti
DT

Sorry, ale "dejte tam jakýkoliv vývar a nejlépe tak, aby to bylo dobré pro planetu, takže sbírejte bioodpadky v ledničce, pak k nim přikupte kostřičku kuřete a vyvařte"... to je proboha co? :-)

3 0
možnosti
MN

.. jsem si naprosto skálopevně jist, že "babička" měla k dispozici takovou "čertovinu", jako tyčový mixér.. i některé další dílčí postupy onoho "receptu" mi přijdou mimo - jako ".. orestovat (prášek) papriku na oleji a nikoliv posypat jí ona stehna a tak ji restovat?? "

1 11
možnosti
Foto

Dřív se ta omáčka pasírovala přes cedník, ale je to pracnější a i dnes, ne každá domácnost má tyčový mixér.

5 0
možnosti