Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

VIDEO: Poctivá gulášová polévka z hovězí kližky

Gulášová polévka je dokonalé jídlo, které vás teď v zimě zasytí. Uspokojí vaše chuťové buňky a spolu s krajícem chleba skvěle zastane svačinu, oběd nebo večeři. Vyzkoušejte gulášovou polévku, která spolu s rodným bratrem gulášem patří ke zlatým hřebům středoevropské kuchyně. Videonávod krok za krokem najdete v článku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

G55u10s45t26a44v 36S34o79j11k56a 1588663455474

Podlévat vývarem je naprosto zbytečné. Je tam tolik chutí a koření, že rozdíl nepoznáte pokud použijete vodu.

0/0
21.2.2018 11:38

M21i17l67o35s34l68a91v 82J36e45ž39e80k 3434503404851

A kde je česnek?

0/0
19.2.2018 12:09

R83a43d46i43m 38S84v85o50b36o61d46a 9273679286352

gyulyas 8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o

0/0
17.2.2018 22:46

J78a48n 90S42c22h23o36v94á91n68e72k 7736986861620

Normální gulášová polívka. Nic nového. Zbytečný článek.

+4/−3
17.2.2018 8:08

B91l83a49n24k72a 24B29a12u19e36r30o26v98a 4711310749257

Pro zacatecniky dobry recept, aby se naucili.

+2/0
17.2.2018 21:43
Foto

M17a20r60t41i52n 17K27l71u56m47p54a73r 5646208857634

Zase až tak zbytečný není. Mimo jiné se dotýká etymologie slova guláš, o gujáších toho naše veřejnost mnoho neví. Jen bych podotknul, že pravý guláš má konzistenci velice podobnou tomu, čemu říkáme gulášová polévka a to, co nesprávně nazýváme guláš je perkelt. Guláš se totiž zásadně nezaprašuje ani nehustí, vaří se v hrnci společně s bramborem a nemíchá se, nýbrž protřepává.

+3/0
17.2.2018 22:50