Diskuse k článku

VIDEO: Poctivá gulášová polévka z hovězí kližky

Gulášová polévka je dokonalé jídlo, které vás teď v zimě zasytí. Uspokojí vaše chuťové buňky a spolu s krajícem chleba skvěle zastane svačinu, oběd nebo večeři. Vyzkoušejte gulášovou polévku, která spolu s rodným bratrem gulášem patří ke zlatým hřebům středoevropské kuchyně. Videonávod krok za krokem najdete v článku.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

G40u92s13t56a94v 75S56o39j83k29a 1528223595204

Podlévat vývarem je naprosto zbytečné. Je tam tolik chutí a koření, že rozdíl nepoznáte pokud použijete vodu.

0/0
21.2.2018 11:38

M23i15l69o25s69l56a16v 47J36e25ž67e89k 3874913554811

A kde je česnek?

0/0
19.2.2018 12:09

R94a87d12i31m 46S62v75o26b78o91d28a 9793679936932

gyulyas 8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o8-o

0/0
17.2.2018 22:46

J79a64n 20S91c13h90o31v94á59n36e82k 7866656301790

Normální gulášová polívka. Nic nového. Zbytečný článek.

+4/−3
17.2.2018 8:08

B18l66a51n90k73a 70B27a71u17e90r67o16v49a 4531770249287

Pro zacatecniky dobry recept, aby se naucili.

+2/0
17.2.2018 21:43
Foto

M55a56r72t94i17n 37K44l89u90m95p80a35r 5866358917394

Zase až tak zbytečný není. Mimo jiné se dotýká etymologie slova guláš, o gujáších toho naše veřejnost mnoho neví. Jen bych podotknul, že pravý guláš má konzistenci velice podobnou tomu, čemu říkáme gulášová polévka a to, co nesprávně nazýváme guláš je perkelt. Guláš se totiž zásadně nezaprašuje ani nehustí, vaří se v hrnci společně s bramborem a nemíchá se, nýbrž protřepává.

+3/0
17.2.2018 22:50