Ona

Diskuze

Žába v díře, pivní škvarky a další speciality ze zlatého moku

Orosený půllitr, nádherná zlatavá barva, nadýchaná čepice z pěny... Umíte si představit něco lahodnějšího než sklenici čerstvě natočeného piva? Kromě pití ale můžete nejpopulárnější nápoj Čechů využít i v kuchyni. A to zdaleka nejen při přípravě slaných pokrmů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase klikací článek. 5 příspěvků. Snad na to přijdou sami. ;-D A pokud ne, za chvíli si techto článků nebude všímat vubec nikdo.

3 0
možnosti

Koukám, typická česká improvizace. Vezmeme tradiční francouzské rilettes, láhev vína nahradíme půllitrem piva a ejhle, máme tu echt české pivní škvarky. ;-D

2 0
možnosti
Foto

Krasne se to vyjima nad clankem o hubnuti.

3 0
možnosti
Foto

Zabili jste možná zajímavý článek. Zvlášť na počítači nebudu kvůli pár větám pořád klikat dál a dál a dál...je to škoda, je to škoda, je to škoda...

6 0
možnosti

A nedají s těmi klikacími články pokoj a nedajíRv

8 0
možnosti
Foto

Zoufalá snaha o vykázání vyšších čísel. V jednom článku v rubrice Mobil to rozdělili na deset podčlánků. V každém jedno foto a jedna věta Rv

6 0
možnosti