Klávesové zkratky na tomto webu - základní­
Přeskočit hlavičku portálu

Diskuse k článku

Žába v díře, pivní škvarky a další speciality ze zlatého moku

Orosený půllitr, nádherná zlatavá barva, nadýchaná čepice z pěny... Umíte si představit něco lahodnějšího než sklenici čerstvě natočeného piva? Kromě pití ale můžete nejpopulárnější nápoj Čechů využít i v kuchyni. A to zdaleka nejen při přípravě slaných pokrmů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

D60a21n32a 26K90o61c89i49á34n15o31v81á 2273928829588

A nedají s těmi klikacími články pokoj a nedajíRv

+8/0
3.2.2018 0:10
Foto

M77i29r45o87s95l17a11v 85G97a91l40k33o 2655553958768

Zoufalá snaha o vykázání vyšších čísel. V jednom článku v rubrice Mobil to rozdělili na deset podčlánků. V každém jedno foto a jedna věta Rv

+6/0
3.2.2018 9:35







mobilní verze
© 1999–2017 MAFRA, a. s., a dodavatelé Profimedia, Reuters, ČTK, AP. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Provozovatelem serveru iDNES.cz je MAFRA, a. s., se sídlem
Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a. s., je členem koncernu AGROFERT.